פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים שלום רב,אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק.כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il).הגדרתי כך,שרת דואר נכנס : in.nana.co.ilשרת דואר יוצא : out.nana.co.il1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים.2.אן לי חומת אש\פיירוול.3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות.4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה...אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות,תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים כנס להגדרות החשבון באווטלוקלהגדרות של "שרת יוצא" (אם זה אווטלוק אקספרס זה ב"שרתים" אם זזה אווטלוק של אופיס זה ב"הגדרות מתקדמות - שרת יוצא")סמן שם "השרת שלי מחייב אימות" , "השתמש באותן הגדרות" אישור עד הסוףעכשיו לדעתי זה יעבוד לך.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר עובד ! תודה רבה רבה רבה רבה !! :yelclap אשמח לקבל הסבר מה בדיוק האימות הזה... ומה היתה הבעיה..
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אימות מול שרת SMTP זה איזשהו סוג של פתרון שהוצע בעבר כנגד ספאמריםזה אומר שהשרת לא יקבל הודעות ממישהו שהוא לא "מכיר"למשל ממשתמש שלא רשום לדואר נענע שמנסה להשתמש בשרת של נענע על מנת לשלוח דואראם למשל אתה מנוי בספקית X , ואתה מנסה לשלוח דואר דרכה, אז השרת ייתן לך, כי אתה מחובר לכתובת IP ששייכת לספקית שהשרת הזה עובד איתהאבל אם אתה מנסה לשלוח דואר , מהחשבון שלך בספקית, כשאתה מחובר בחיבור אינטרנט שלא שייך לספקית (למשל רשת אלחוטית אצל חבר או במסעדה)אז השרת לא מכיר את כתובת ה IP שלך ולא ייתן לך לשלוח דואר אלא אם כן תזדהה מולו בשם משתמש וססמא, כך הוא יודע שאתה מנוי ויש לך הרשאה לשלוח דוארבעבר, לפני שהיה אימות SMTP, היה אפשר לשלוח דואר דרך כל שרת דואר יוצא של כל חברה, גם אם אתה לא מנוי של החברה הזאת.כיום, שרתי דואר גדולים חייבים להשתמש באימות SMTP על מנת שלא ינוצלו לשליחת כמויות אדירות של דואר זבל כל הזמן ללא דרך לדעת מי השולח.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אתה טועהכשאתה מגדיר אותם כ POP באווטלוק אתה חייב לסמן אימות SMTPראה תמונה אחרונה כאן :http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13276(הם אומרים לסמן את ה "V" של האימות)אם אתה מדבר על הממשק הוובי, אז האימות מתבצע בשניה שאתה עושה LOGIN עם שם המשתמש והססמא שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.