פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים.תודה
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לכל משחק יש דרישות מינימום שמופיעות באתר שלו.כנס ותראה אם זה תואם את המפרט שלך.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר יש לי מלא משחקים על המחשב אתה יודע מזה להתחיל לבדוק כל אחד?אני מעדיף אתר..
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים הבדיקות באתרים היא לא טובה כי היא עושה 1 מול 3 ... 3 יותר טוב כי זה גבוהה יותר...הכי טוב זה להיכנס לבנצ'ים ולבדוק..נגיד 1950PRO F.E.A.R BENCHMARK הוא פשוט להיסתכל בדרישות לכל משחק....כאילו כמה יש לך 100???
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לא ידוע לי שיש אתר שאתה מכניס את פרטי המחשב שלך והוא אומר לך אם המשחקים יפעלו או לא. ולא נראה לי שיש גם.בישביל זה יש "דרישות מינימליות" שצריכות להיות באתר של המשחקים.14 משחקים זה לא סיפור גדול.אם תגיד לנו איזו חומרה יש לך נוכל להגיד לך פחות או יותר אם יעבוד או לא.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים הבעיה היא כמו שאמרו שזה ממש לא מדויק !היה לי את הדבר הזה מותקן פעם והייתי בודק סתם בשביל לראות מה הם אומרים .. מה הרג אותי?? כשייצא OBLIVION בדקתי שם איך ירוץ אצלי..ומה קבלתי ? :YOUR SYSTEM WILL ROCK THIS GAME !!! או משהו דומה לא זוכר..ותנחשו מה ?? נכון. ממש ממש לא.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים הנה אחד: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/games/gameadvisor/default.mspx (רק IE) הרבה זמן לא ביקרתי באתר הזה, אז אני לא יודע עד כמה הוא מעודכן ועד כמה הוא מדוייק... אבל תנסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.