פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים יש לי 2 הארד-דיסקים של 250 ג'יגה: WD2500JS & SP2504Cוהתכוונתי ליצור מהם מערך RAID אפס לשיפור הביצועים.הסתכלתי בכמה אתרים ויש ויכוח לגבי השאלה האם השיפור בביצועים במשחקים ובמערכת הפעלה שווים את הסיכון הגבוה יותר של קריסהמה דעתכם?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אני פעם השתמשתי ב RAID0 אך לא חשתי שום שיפור, אולי מפני שהתשמשתי בחומרה שעל הלוח אם, ולא בכרטיס RAID ליצירת ה RAID0מה שאני אומר הוא, יכול להיות שאתה תהיה צריך להשתמש בכרטיס RAID איכותי בשביל שה RAID0 יביא שיפור, צריך לבדוק סיקורים על כרטיסים שונים, לראות מה מהם מביא שיפור, והאם החומרה שעל הלוח אם שלך תביא שיפור כלשהו ב RAID0כמובן תבדוק אם קיימים בכלל כרטיסים כאלו בישראל
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר הלוח אם שלי הואGIGABYTE GA-8I945P-Gזה יכול לעזור לי להחליט לגבי מה שציינת?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים בלוח אם שלך קיים בקר RAIDמהאתר של החברה הוא נקרא: GigaRAID ITE8212 IDE RAID controller זאת אומרת שאתה יכול לבצע RAID0 ללא קניית כרטיס נוסףאבל כמו שרשמתי, יכול להיות שאתה תהיה צריך להשתמש בכרטיס RAID איכותי בשביל שה RAID0 יביא שיפור כלשהואולי תוכל למצוא איזהשהו מידע על הבקר שעל הלוח אם הזה, האם זה יביא לך שיפור כלשהו או שמא תצטרך לקנות כרטיס איכותי בשביל שיפור משמעותיבכל מקרה אתה יכול לנסות זאת ואם לא תראה שיפור או אם פשוט תרצה לבטל את ה RAID0 כמובן שתוכלרק תגבה את המידע שעל הדיסקים אותם תעשה ל RAID0 לפני התהליך כי נדמה לי שכל המידע ימחקגם אם תחליט מתישהו שאתה רוצה לבטל את ה RAID0, תצטרך לגבות את המידע כי לדעתי תהיה חייב לפרמט אותם בשביל להחזיר אותם למצב רגיל ללא RAID0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.