פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים)האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגהחזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו?או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד...האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל.תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים)האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגהחזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו?או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד...האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל.תודה לעוזרים מראשאפשרי, אתה תצטרך את התוכנה PowerQuest Partition Magic 8התוכנה היא בשפה אנגלית פשוטה, כך שאני בטוח שתוכל להסתדר עם ההגדרות לבד.*בשביל להשתמש בתכונות שאתה מדבר עליהם אתה צריך את הגרסה המלאה, כלומר בתשלום.
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים בשביל ליצור מחיצה אתה יכול להיעזר בהתקנת ווינדוס, למשל בהתקנה של ווינדוס XP יש אפשרות ליצור מחיצות מהדיסקים הקשיחים לפני ההתקנה, סביר להניח שיש גם את האפשרות לעשות איחוי של המחיצות כך שהדיסק הקשיח יחזור לנפח המקורי שלויכול להיות שאפשר לעשות זאת גם מ Computer Management...
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר חבר שלי הביא לי גירסה 9 של התוכנה...אני חושב שאני אסתדר.אם לא אני אשאל עוד פעם.מומלץ להשתמש בה או דרך הווינדוס? מה עדיף?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים דרך ווינדוס זה פשוט חינם ואתה לא צריך לשלם על תוכנה בשביל לעשות את מה שאתה יכול לעשות דרך ווינדוס, שוב אני לא בטוח אם יש אפשרות לעשות איחוי דרך ווינדוס, פשוט כי לא ניסיתי זאתאני משער שהתוצאות יהיו זהות, אולי דרך תוכנה שמיועדת לזה תהיה לך יותר שליטה ואפשרויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.