עבור לתוכן

מה דעתכם על הלוח אם הזה של ECS לעומת הלוחות של אסוס וגיגה בייט?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

2 שאלות ברשותכם:

1-האם הלוח אם הזה:ECS RS485 2XDDR533 מתאים למעבד AMD ATHLON 3200 AM2 ?

2-השאלה היותר חשובה איך הלוח אם הזה?

השימוש של המחשב הוא לצורכי אופיס,אינטרט,וסרטים,בלבד.

המלצתי לאותו אחד שקנה את הלוח אם הזה לקחת את הלוח אם הזה של אסוס: M2NPV-VM או הלוח אם הזה של ג'יגהבייט:?M51GM-S2G AM2הוא טען שהמוכר מחשבים שמכר לו את המחשב אמר לו:שהלוחות שהצעתי לו הם לוחות יותר מדיי טובים לצרכים שלו וחבל על הכסף.

הוא נתן לו את ה-ECS ואמר לו,שזה לוח אם מעולה ואמין לצרכים שלו.

אין לי ספק שהוא צחק עליו,רק רציתי רק לדעת עד כמה הלוח הזה באמת אמין וטוב ..או בעצם מה אתם חושבים עליו?

בתודה מראש

שי

נ.ב-יש לכם מושג כמה עולה הלוח אם הזה,פשוט חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו .חשוב לי לדעת כמה הוא עולה לעומת האסוס והגיגה בייט.

פורסם

לוח אם עם כרטיס מסך מובנה טוב מדי?

אפילו בצחוק לא הייתי מקשיב למוכר כזה

פורסם

בשביל שימושים כמו של החבר שלך אכן כרטיס מסך מובנה מספיק וחוסך כסף במפרט המחשב.

באופן כללי חברת ECS ידועה כיצרנית לוחות פשוטים וזולים יחסית לשוק הנמוך ולמרכיבי מערכות.

אין ספק שאם תלך לחנות ותקנה "אחד מחשב על הכיפק" ינסו להרכיב אותו מהחלקים הכי זולים כדי להרוויח יותר.

זה עדיין לא אומר שהלוח זבל - כי יש ל ECS גם לוחות טובים.

לדוגמא בסקירה כאן http://www.hardwaresecrets.com/article/359/1

הוא מומלץ עקב מחיר נמוך שמצדיק את רכישתו במערכת תקציבית (סמפרון) אבל אם רוצים קצת יותר שקט (נפשי) בהחלט מומלץ משהו קצת יותר טוב (אמרת ASUS).

רוב הלוחות היום נמכרים עם שלוש שנות אחריות ואם זה גם מה שנותנים על ה ECS אז אני מניח שזה בהחלט סביר. לא חייבים לקנות תמיד את הלוחות היקרים ויש מקום לחסוך במחשבים זולים בהנחה ואכן החבר שלך קיבל מחיר טוב על החבילה.

הנה קישור ללוח בפנדה:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_238_539&PHPSESSID=c55355109e5477d6d54e9

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

יש ללוח אם הזה יציאת DVI ?כי הוא מתכוון לקנות בעתיד הקרוב מסך LCD שככל הנראה יהיה עם חיבור DVI.

אני על כל פנים חושב שהיה שווה לו לקחת את הלוח אם של אסוס.תוספת של עוד 150 ש"ח שווה את ההבדל לדעתי.

עוד תגובות בעניין, יש?

פורסם

לדעתי ה-ABITעים עדיפים

גם מגיעים עם DVI וגם עם VGA מאחורה

וגם תומכים בתצוגה כפולה בלי שימוש בכרטיס מסך חיצוני וכו'

יש כמובן גם את ה-DFI שמגיע עם כל זה ובנוסף עם TVOUT

פורסם

ECS לוחות גרועים.

מומלץ לא לקנותם מעולם אלא אם הלך לך התושבת של ה 478 ואתה משיג רק את הלוחות שלהם (וגם אז לא בטוח).

לא לקחת ECS!

פורסם
  • מחבר

לדעתי ה-ABITעים עדיפים

גם מגיעים עם DVI וגם עם VGA מאחורה

וגם תומכים בתצוגה כפולה בלי שימוש בכרטיס מסך חיצוני וכו'

יש כמובן גם את ה-DFI שמגיע עם כל זה ובנוסף עם TVOUT

ABIT עדיפים על הלוחות אם של ASUS ו-GIGABYTE שציינתי לעיל?

מבירורים בפורום שעשיתי ההמלצה הגורפת ללוח אם מובנה<עבור מעבדי AMD> הייתה של ה-ASUS ואחריו של ה-GIGABYTE

סתם בשביל הידע הכללי על איזה דגם של ABIT אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

ECS לוחות גרועים.

מומלץ לא לקנותם מעולם אלא אם הלך לך התושבת של ה 478 ואתה משיג רק את הלוחות שלהם (וגם אז לא בטוח).

לא לקחת ECS!

בקשתי חוות דעת המבוססים על ידע או ניסיון קודם כמו התגובה של סלומון.

בשביל לשמוע חוות דעת כמו שלך לא הייתי צריך להעלות את השאלה על דפי הפורום בכלל.

פורסם

בקשתי חוות דעת המבוססים על ידע או ניסיון קודם כמו התגובה של סלומון.

בשביל לשמוע חוות דעת כמו שלך לא הייתי צריך להעלות את השאלה על דפי הפורום בכלל.

מדבר רק מנסיון.

הרכבתי המון לוחות חדשים של ECS, מס' לא קטן מהם הגיע דפוק מהמפעל, ורבים הגיעו לחנות לאחר מס' חודשים כשהם תקולים.

מנסה לעזור לך - לא מתאים הטון החצוף שלך. מקסימום יכלת לשאול האם אני מדבר מנסיון או לא. חצוף!

פורסם
  • מחבר

מדבר רק מנסיון.

הרכבתי המון לוחות חדשים של ECS, מס' לא קטן מהם הגיע דפוק מהמפעל, ורבים הגיעו לחנות לאחר מס' חודשים כשהם תקולים.

מנסה לעזור לך - לא מתאים הטון החצוף שלך. מקסימום יכלת לשאול האם אני מדבר מנסיון או לא. חצוף!

המון סליחה.לא התכוונתי חלילה לפגוע,פשוט ישנם כאלה השוללים מייד כל מוצר שלא נראה להם ללא ידע מוקדם.

גם אני שללתי אוטומטית את הלוח אם הזה כי פשוט הוא מעולם לא הוזכר בפורום כלוח אם מומלץ או קרוב לכך.

בכל אופן מכיוון שאתה מדבר מניסיון אני מוריד בפניך את הכובע ומתנצל.

אגב,לידיעתך אני גם לא הייתי נוגע בלוח אם הזה,פשוט חבר שלי רצה חוות דעת"מלומדת" למה הלוח אם הזה לא טוב..

פורסם

שטויות. זה בסדר... ;)

בכל מקרה, מכל כיוון לא להתקרב ל ECS - או בשמם היותר מוכר - Elite.

לוחות אלו הם בהחלט מוצא אחרון ורק לסוקטים ישנים.

במקרה של הלוחות הללו הפרטים הטכניים היבשים לא מגלים את האמת על איכות הלוח.

פורסם

ליאור ו adamshar,

ברור שיש לוחות עדיפים וברור ש ECS הם לא יצרן הכי איכותי עם זה אין ויכוח. אבל, הלוחות שליאור נתן כלוחות מומלצים בכל זאת יקרים ב 200 ש"ח מהלוח של ECS.

אז נכון שמיד יקפצו ויגידו ש 200 ש"ח שווה בשביל ההבדלים, אבל שמרכיבים מחשב תקציבי - ואני חוזר, תקציבי כל חסכון חשוב ובטח 200 ש"ח שזה שווה ערך לצורב. הלוח יכול להוזיל מפרט לסמפרון AM2.

אל תשכחו שכנראה ליותר אנשים במדינה יש לוחות ECS מאשר ASUS או ABIT והם חיים עם זה בסדר היות וזה ממש לא מעניין אותם. כל עוד הלוח נושא אחריות סבירה והחנות אמינה אז לדעתי זה בסדר.

בנוסף, ולא פחות חשוב, הקניה כבר בוצעה אז זה לא משנה מה ההמלצה כרגע.

בסה"כ הבן אדם לא ירגיש את ההבדל בין הלוחות והמדד הוא כאן אם אכן קיבל מחיר בהתאם לרכיבים שרכש.

פורסם

אם אתה רוצה יציאת dvi או multiview אז עם ה- ecs תצטרך לקנות כרטיס מסך וזה כבר יותר מ-200 שקל

פורסם

אני יכול לומר מהנסיון המועט שיש לי עם הלוח הזה (אחי קנה מערכת תקציבית עם הלוח המדובר לפני מס' חודשים) שהוא סביר ביותר ולא מהווה שום בעיות, אומנם באמת אין לו חיבור DVI אך למשתמש כמו אח שלי לדוגמא או פותח הת'רד (או חבר שלו) לא ישנה שום דבר ממה שללוחות הטובים יותר יש להציע.

את המחשב אני הרכבתי אישית ובלוח לא היו שום פגמים כמו שהוזכר בעבר. הכרטיס המובנה ד"א גם יחסית חזק ומריץ בצורה טובה יחסית משחקים כמו NFS-C, לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים