פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USBהאם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזהאם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק.תודה
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר אחרי 20 דקות של שימוש הוא כל פעם מתחיל להשתולל בקצב הורדה, עולה ויורד... עד שאני מתנתק ומתחבר
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים איזה מודם יש לך?בעיה כזאת יכולה לנבוע מ3 מקומות: מחשב, תשתית, ספק.עשית בדיקה מול בזק? מול הספק? סריקת וירוסים/רושעה?המודמים שבזק מספק לתצורת רשת לרוב הם בסדר גמור... ואני לא חושב שאפשר להשיג מודמים "רגילים" מחוץ לבזק שהם לא נתבים עם מודם מובנה....בנוסף, אם תקנה ציוד לא של בזק ותהיה לך בעיה, דבר ראשון הם ירצו שתחבר את הציוד שלהם לבדיקה.
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר איזה מודם יש לך?בעיה כזאת יכולה לנבוע מ3 מקומות: מחשב, תשתית, ספק.עשית בדיקה מול בזק? מול הספק? סריקת וירוסים/רושעה?מודם רשת,לא מצאתי שום בעיה במחשב,בדקתי מול בזק הכל בסדראין רוגלות (בדקתי ב kaspersky וב SPYHUNTER)מה שמוזר זה כשאני מתנתק ואז מתחבר אני ישר מקבל קצב הורדה מהיר ואחיד, ואז שוב אחרי איזה 20 דקותזה מתחיל להשתגע לי.איך אפשר לבדוק שזה לא המודם..... למרות שאני דיי בטוח שכן, לא מצאתי שום דבר אחר, ועד לא מזמן הכל היה בסדרולא התקנתי או שינתי שום דבר.אשמח לעזרה כי הבעיה הזאת משגעת אותי
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים כשאתה מוריד מהבדיקה באתר של בזק, שאפשר לגשת אליו כשאתה מחובר ביוזר 1@1זה מוריד תקין ? התשתית נאמר לך שהיא תקינה ?אם כך זה די בטוח המחשב, למרות שבדקתהסבר כאן :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=88654.msg755217#msg755217
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים הדבר לא בהכרח נובע מהמודם עצמותמיד ישנה האפשרות שיש לך בעיה עם תשתיתחיבורים מוזרים שביצעת בגדול תצלצל לבזק תבקש שיעשו בדיקת קוו לתקינות
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מודם רשתזה הבנתי מההודעה הראשונה.... א-י-ז-ה ד-ג-ם?תמיד ישנה האפשרות שיש לך בעיה עם תשתית......בגדול תצלצל לבזק תבקש שיעשו בדיקת קוו לתקינותהוא אמר שבדק עם בזק...marlboro, תעשה אתה הבדיקה כמו שkidney אומר, אבל אז תשאיר את המחשב מחובר ל1@1 למשך חצי שעה, לך לראות איזה משהו בטלויזיה,תחזור למחשב ובלי להתנתק קודם תעשה שוב הורדה. אם אז יש איטיות אז תצלצל לבזק שיבדקו את הקו. כל זה מבלי להתנתק מהחיבור.תקבל ככה אינדיקציה טובה יותר לגבי התשתית.אם הבדיקה השניה תקינה אז זה אומר שב90% הבעיה במחשב.
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר Aztechdsl600Eעדיין לא היה לי את הזמן לעשות את הבדיקה כמו שצריך/בכמה דקות שעשיתי את זה.. זה היה ככה:קפץ בן 340 ל 316 משהו כזה, ואחרי כמה זמן ירד לזמן מאוד קצר לסביבות 260 וחזר ל 340 בקפיצות ל 310.כשהיה לי יותר זמן אני אשאיר את זה לעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.