עבור לתוכן

בעיות ב- NFS Carbon

Featured Replies

פורסם

הי.

הנה שאלה שפירסמתי באחד הפורומים אבל לא קיבלתי תשובה , אולי מישהו יוכל לעזור לי עם זה?

Hi guys.

i've encountred these issues , maybe someone can led a light on this...

1. I've noticed that the road has far too many reflections. it's very hard to determine where the road begins and where it ends. any chance that's a details issue that can be

set inside the game. i mean that insteed the road you see reflections for the landscape and it's very confusing...

2. i'm playing using the keyboard and for some reason the controls allways steer right.

what i mean is that if i press forward without any other movement keys the car will always go right. if it's any help i had the same problem appeared in NFS Most Wanted.

tnx.

תודה מראש.

פורסם

לגבי השתקפויות הכביש :

קודם כל תוודא שמותקן לך דרייבר כרטיס המסך העדכני ביותר. לאחר מכן אם לא עוזר, תנסה לשחק בהגדרות המשחק ב OPTIONS - תלחץ על מקש "2" להגדרות מתקדמות ותנסה להוריד את ה ROAD REFLACTIONS ..

לגבי ההיגוי ימינה :

לא יודע מה בדיוק הבעיה.. לא שמעתי על בעיה כזאת במשחק הזה (גם לי יש אותו וסיימתי אותו בהצלחה פעמיים ללא שום בעיות מיוחדות) מה שאומר שהבעיה כנראה אצלך. אם יש לך ג'וייסטיק כלשהו מותקן/מחובר למחשב - נסה לנתק אותו ותבדוק עם עוזר.. זה קרה פעם במחשב של חבר שלי - בדיוק אותה "בעיה"..

פורסם

זה משהו שנגרם מההתחלה? או שעם הזמן פיתאום שמת לב לזה? אני מציע להחזיר את כל ההגדרות של המשחק לברירת מחדל ואז תשנה את האופציות איך שאתה רוצה, אני מאמין שזה יכול לסדר את זה בצורה פשוטה יותר

פורסם
  • מחבר

אז ככה , קודם כל אני אציין שיש לי כרטיס מסך Leaktek Winfast PX7800 GTX אז ככה שלא צריכה להיות שום בעיה להפעיל את המשחק

ברמות הגרפקיה הגבוהות ביותר.

דבר שני , בהחלט מותקן לי אמולטור כזה של Gamepad, אני אנתק אותו ואנסה , סביר להניח שזאת הבעיה כמו שאתם אומרים.

בקשר להשתקפויות? זה נובע מזה הכרטיס מסך שלי לא עומד בעומס או משהו כזה? במצב מקסימלי בגרפיקה מה רואים על הכביש??

פורסם

לא.. ההשתקפויות נובעות מהMOTION BLUR.. יש אנשים שאוהבים את זה ויש שלא... אתה יכול להוריד את זה על ידי בחירת OFF באופציה של הMOTION BLUR באפשרויות תצוגה המתקדמות של המשחק :)

פורסם

ה MOTION BLUR הזה באמת מסריח. לא סובל לשחק איתו - שלא לדבר על זה שהוא גם מאיט את הביצועים אצלי..

פורסם
  • מחבר

סבבה , תודה רבה אני אבדוק את זה...

זה ממש ממש מעצבן , ממש מקשה על הנהיגה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים