עבור לתוכן

מפרט לשידרוג בסה"כ של 3980 ¤ צריך עצתכם (איכות/מחיר)

Featured Replies

פורסם

אז ככה המפרט שיש לי כרגע הוא כזה

CPU: DualCore INTEL Pentium D 930 2X2MB

CPU Fan: ASUS CRUX P5M2-8SB3W

Motherboard: INTEL Sorento D945GNT

Power supplay: ROCKETEER Spire® 500W With 12' FAN

RAM: 4G DDR2 533Hz

Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB

Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB

Sound Card: Creative Live 7.1 24Bit

KeyBoard: Logitech G15 Gaming

Mouse: Razer Diamondback PLASMA

Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms

Headphone: Speed Link Home Editon

Case: Just an Ordinery Case with 4 Fan's 8' & 6 USB's

עכשיו מה שאני רוצה לשדרג זה את

את המעבד

ל- Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4MB Cache s775 1066MHZ

1840 ¤

את המאורר

ל- Zalman 9500 Cu LED

290 ¤

את לוח האם

ל- Albatron PX975X

940 ¤

את המארז

ל- Thermaltake Kandalf VA9000BWS

910 ¤

בקיצור אני רוצה להישתדרג לגמרי (כמעט),

מה שאני הולך להשאיר זה את הזיכרונות, כרטיס מסך, ספק כוח, HD, וכרטיס קול

עכשיו השאלה שלי היא האם אתם ממליצים לי לדבוק במה שרשמתי :s05:

פורסם

הרעיון שלך דווקא נחמד אבל יש דברים יותר טובים שאתה יכול לקחת.

במקום ה- Zalman 9500 אתה יכול לקחת את ה- Sunbeam Tuniq 120mm Tower שעולה באזור ה- 250 ש"ח שהוא קירור האוויר הכי טוב בעולם ויעבוד גם יותר בשקט מה- 9500.

לוח האם שהצעת הוא למעשה מהדורה מוגבלת ככה שאני לא יודע אם באמת תוכל להשיג אותו בארץ אבל אם כן אז הוא יהיה בחירה נחמדה אבל עדיין אני חושב שעדיף להוסיף עוד 150 ש"ח ולקחת את ה- Asus P5B Deluxe.

המארז הזה ממש לא משהו, זה מארז נחמד אבל הוא שווה הרבה פחות מהמחיר שלו.

בתחום ה- 1,000 ש"ח יש לך את ה- Antec Nine Hundred, את ה- Antec P180 ואת ה- Cooler Master Stacker 810 ששלושתם יהיו בחירה מאוד נחמדה.

יש לך גם את ה- Cooler Master Stacker 830 ב- 1,300 ש"ח שזה לדעתי אחד המארזים הכי טובים שקיימים, אם לא הכי טוב.

בחירה שלך.

פורסם
  • מחבר

ניראה שאקח ב אמת את הCOOL CPU (אני מצאתי הכי זול 255) שהצעת וגם את המארז שהצעת (מצאתי הכי זול 1470),

חשבתי על לשדרג את העכבר גם כן לG7 של לוג'יטק ב-320 כדאי?

פורסם

אם אתה מדבר על המארז Stacker 830 אז אתה יכול למצוא אותו באתר הזה - http://www.iqpc.co.il/

ב- 1,323 ש"ח, בקשר לקירור למעבד 255 ש"ח זה מחיר טוב מאוד.

320 ש"ח זה די זול בשביל G7 אבל אני לא ממש אוהב אותו למען האמת.

אם אתה משחק משחקים מהירים אז אני מציע לך ללכת על ה- G5 בגלל שעד כמה שלא ידברו על זה, עכברים אלחוטיים עדיין לא הגיעו לרמה של 0 הפרעות ולפעמים ההפרעות האלה באות של העכבר יכולים להיות מפגע די גדול באמצע משחק אינטנסיבי.

ה- G5 הוא בדיוק כמו ה- G7 רק שהוא לא אלחוטי ויש בו משקולות שניתן להתאים איתם את המשקל של בעכבר בשביל נוחות.

אם אתה גיימר כבד או שסתם אוהב לשחק משחקים די הרבה אז אני מציע לך להשיג את ה- Razer Copperhead שהוא קצת פחות נוח מה- G7/G5 בשביל עבודות אחרות אבל במשחקים הוא בעכבר הכי טוב שיש.

עריכה:

למען האמת, אני מציע לך לחכות קצת עם העכבר ולראות מה שווה ה- Razer DeathAdder שאמור להגיע לארץ בעוד שבועיים-שלוש מקסימום.

פורסם
  • מחבר

320 ש"ח זה די זול בשביל G7 אבל אני לא ממש אוהב אותו למען האמת.

אם אתה משחק משחקים מהירים אז אני מציע לך ללכת על ה- G5 בגלל שעד כמה שלא ידברו על זה, עכברים אלחוטיים עדיין לא הגיעו לרמה של 0 הפרעות ולפעמים ההפרעות האלה באות של העכבר יכולים להיות מפגע די גדול באמצע משחק אינטנסיבי.

ה- G5 הוא בדיוק כמו ה- G7 רק שהוא לא אלחוטי ויש בו משקולות שניתן להתאים איתם את המשקל של בעכבר בשביל נוחות.

איזה בעסה חבל לך על הזמן מרוב שהתלהבתי מה-G7 כבר הזמנתי :s07: ואני כבר מקבל אותו בבוקר,

אני לא אומר שאני גיימר אבל אני אוהב לשחק הרבה במיוחד COD2 ואין לי חשק שהעכבר ישתגע לי פיתאום ???

לגבי המארז ניראה מטורף לגמרי ה- Stacker 830

פורסם

ה g7 הוא עכבר מעולה לי אישית יש אותו ואני מרוצה בחיים לא היו לי איתו הפרעות הוא תמיד עובד חלק טפו טפו טפו

עשית בחירה טובה ועוד השגת אותו בזול תתחדש. אני קניתי אותו בחו"ל בnewegg בכלל כי הוא הרבה יותר זול שם

פורסם
  • מחבר

קיבלתי העכבר היום והוא בכלל לא עובד כמו שצריך (רק בעיות מהרגע הראשון),

יש לך טיפ אולי למה העכבר לא התצוגה שלו לא עובדת אלא רק הנורה למטה דולקת כאשר אני מפעיל אותו?

פורסם

לא הבנתי את השאלה

פורסם
  • מחבר

מצטער צודק סליחה על הניסוח העילג,

הכי טוב אני אוסיף כאן את הלינק לתר'ד שפתחתי לפורום תמיכה טכנית חומרה בכדי ששאלתי תובן כהלכה (אני מקווה) הכותרת היא: מקלדת G15 ועכבר G7 לא עובדים

אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני למשל מפעיל את המחשבון דרך כפתור הקיצור שבמקלדת, לפי מה שניראה לי אני חייב להתקין המערכת מחדש.

פורסם

מצטער צודק סליחה על הניסוח העילג,

הכי טוב אני אוסיף כאן את הלינק לתר'ד שפתחתי לפורום תמיכה טכנית חומרה בכדי ששאלתי תובן כהלכה (אני מקווה) הכותרת היא: מקלדת G15 ועכבר G7 לא עובדים

אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני למשל מפעיל את המחשבון דרך כפתור הקיצור שבמקלדת, לפי מה שניראה לי אני חייב להתקין המערכת מחדש.

תסיר את הדריברים ותתקין שוב.

תכניס את הדיסק של WIN XP תלחץ התחל-הפעלה runsfc/ scannow (מקווה שכתבתי את זה במדויק).

בהצלחה.

לגבי המארז תחשוב גם על Gigabyte aurora 570

פורסם
  • מחבר

תסיר את הדריברים ותתקין שוב.

תכניס את הדיסק של WIN XP תלחץ התחל-הפעלה runsfc/ scannow (מקווה שכתבתי את זה במדויק).

בהצלחה.

לגבי המארז תחשוב גם על Gigabyte aurora 570

עדיין לא עזר תודה בכל אופן :xyxthumbs:

יש לך מוסג ~ כמה עולה ה-570?

נתראה לאחר ההתקנה החדשה :hi:

פורסם
  • מחבר

אז ככה חזרתי :hi:

הבעיה היא בסוף עם העכבר הוא לא תקין (הוא פצוע קשה לא יודעים מה יש לו... כבר מוצר שני שאני מחזיר לנעה מחשבים החודש הזה),

המקלדת בלי העין הרע עובדת חבל על הזמן וגם נוחה בניגוד לכמה דעות שקראתי וגם תצוגת ה-LCD שמציגה ביצועי מערכת יעילה משהו (יש אפשרות לראות את 2 המעבדים),

ה-570 באמת ניראה מרשים כשמסתכלים על יחס מחיר/אפשרויות שלו ממש אהבתי.

פורסם

נו אז איך ה G7 החדש

פורסם
  • מחבר

נו אז איך ה G7 החדש

העכבר נותן הרגשה של פלסטיק פשוט ולא מעביר את המסר שהוא אמור להעביר מה גם שהוא תקול ואני מחזיר אותו בדיוק עכשיו ל"נעה" (כמו שכבר אמרתי זה המוצר השני שאני מחזיר אליהם הראשון היה MEDUZA HOME EDITION שאני עדיין מחכה לו שיתקנו או יחליפו :s07: וכל זה בטווח של חודש וחצי WTF)

בכל אופן שדרגתי ל-REVOLUTION VX (מה כדאי ה- MX או ה-VX או בכלל RAZER COPPERHEAD BLUE :nixweiss:)

אני מקווה שנעה ישלחו לי את העכבר עם האוזניות בעשור הזה כי כבר נימאס לי לישלוח להם את המוצרים חזרה זה עולה לי בעצבים וכסף :bash:

לגבי העכבר השימוש הוא גם לשימוש יום יומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים