פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אם כן איך? אני שונא את התוכנה הזו, צריך לשים את השירים בתוך תיקייה מסויימת או שסתם אפשר לזרוק אותם בחוץ?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים בנוסף, אם החברה של Rockbox יחליטו לפתח פורט לשאפל החדש (מה שאני דיי מאמין שלא ייקרה) תוכל להשתמש בשיטת Drag&Drop
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר ואיפה אני יכול למצוא את האינפורמציה שעליה דיברת כרגע? (בשבילי זה היה סינית).
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים http://forums.rockbox.org/index.php?PHPSESSID=49f89b52f4add11b9f963d2aaab7ffe3&
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר תודה.btw איזה דור זה נחשב ה-shuffle? אני לא יודע אם יש כמה סוגים אז שלי זה קטנצ'יק כזה.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר סתם קיבלתי מתנה וזה פשוט לא עובד (לא שומעים באוזניות) חשבתי שאני לא מעביר טוב או משהו (שונא את ה-itunes הזה בדם)... אבל מתברר שלעוד כמה אנשים בעבודה יש בעיה דומה.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים יכול להיות(אומנם נדיר) שפס הייצור נדפק, וכמובן - איך לא - זה הגיע לארץ.גם האנשים בעבודה שונאים את התכונה בדם? אני חושב שאנשים קצת מגזימים עם השנאה שלהם כלפי ה-iTunes... אני משתמש בה הרבה ולמרות שהיא לא מושלמת, היא מספקת.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר להגיד לך את האמת זו פעם ראשונה שהשתמשתי בה, הורדתי את הגירסה האחרונה ופשוט היה לי קשה למצוא שם דברים.שאני לא מוצא את הכפתור הנכון תוך דקה (וגם זה ה-ר-ב-ה יותר מדי זמן), זה מראה על עיצוב גרוע של התוכנה, ומה שעוד זה מכריח אותך להתקין QT, אני שונא את זה, אני משתמש ב QT Alternatives, כמובן שכבר לא, כי itunes דורס לך את הגירסה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.