פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים כנראה אלה שירים פגומים שמופצים בתוכנות השיתוף למיניהןאם לא אז תוודא שהווינאמפ שלך תומך בסוגי קבצים האלה (יש אופציה בהתקנה)
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אתה מודע לכך שלהוריד שירים זה לא חוקיבנוגע לשאלתך, כמובן שתלוי באיזה קבצים מדובר. מה הסיומת שלהם ?אם , כפי שאני חושב אתה מנסה לנגן קבצי MP3, כנראה שיש בעייה ב-CODEC שלהם. את הבעיה הזאת אתה יכול לפתור ע"י התקנת קודק MP3 מחדש או ע"י מחיקה של winamp והתקנתו מחדש
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אתה מודע לכך שלהוריד שירים זה לא חוקי בנוגע לשאלתך, כמובן שתלוי באיזה קבצים מדובר. מה הסיומת שלהם ? אם , כפי שאני חושב אתה מנסה לנגן קבצי MP3, כנראה שיש בעייה ב-CODEC שלהם. את הבעיה הזאת אתה יכול לפתור ע"י התקנת קודק MP3 מחדש או ע"י מחיקה של winamp והתקנתו מחדש נחמד שאתה מסיק מסקנות, אבל להתנפל ככה על אנשים? כל עוד יש סיכוי שהוא הוריד שירים מאתרים "חוקיים" שזה אגב חוקי לחלוטין, או אלו שירים שהאמנים הצהירו שמבחינתם זה בסדר, אז הוא לא עשה שום דבר שאיננו חוקי... הוא גם לא אמר שזה MP3, אלו יכלו להיות WMA שפשוט מוגנים בזכויות יוצרים והוא צריך לקנות את הרשיון לנגן אותם... יפה שהאתר מנסה לשמר על חברות התקליטים אבל יש גבול לפראנויה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.