פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים בלי מכס ובלי מע"מ מישהו הביא לך את זה מחו"ל או שזה הגיע עם משלוח. אם זה הגיע במשלוח אז איך זה שלא שילמתה על מכס ומע"מ?? אם עשיתה איזה קומבינה אני אשמח לדעת מה עשיתה כי גם אני מתכנן להביא אחד כזה מחו"ל.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים לWII יש שרות רשת חינמי שאתה יכול לשחק בו מולטיפליר בחינם \ליגלוש ברשת(אם אופרה לWII ) \וליקנות מישחקים ותוספים למישחקים אבל זה שרות בסיסי ומישחקי מולטיפליר מקוונים יצאו כניראה רק עמוק לתוך 2007 בכל מיקרה אל תצפה לLIVE אבל זה בחינם לפחות בניגוד לLIVE ויספיק לשחקנים לא כבדים דווקא שמעתי שהגלישה באופרה תתצטרך כסף בעתיד.אז מה זה שווה?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים הגלישה לא תעלה כסףהדפדפן כניראה יעלה בעתיד כסף אבל אני מעריך שהסכום יהיה קטן
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אהה סבבה. גלישה באיטנרט, מולטיפלייר בחינם עם חברים מכל העולם. (MARIO KART ), משחקים טובים ונחמדים, שליטה חדשה הכל ב250$ דווקא זה הצעה אלטרנטיבה בשבילי. אני חושב שאני אקנה את הWii או ת PS3 בחופש הגדול. אני אחליט כבר שאני אגיע לגשר 8)
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים רק שתבין שמישחקי מולטיפליר מקוונים יתחילו להגיעה רק עמוק ל2007 אם אתה בונה על זה בכל מיקרה הWII מאוד מצליח כרגע והלינופ ל2007 ניראה מצוין
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים m0shיש לי עוד שאלה שאלה לגבי הWII.האם יש לו שנאי חיצוני? אם כן אז אתה יכול לבדוק באיזה מתחים הוא פועל?ועוד דבר קטןמה עם התמונות שהבטחתה?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אני יכול לענות לך על זה בלי להיות בעלים של WII1-כן יש לו שנאי חיצוני (קטן בהרבה מהשנאי של ה360 )2-לא זכור לי כמה חשמל הWII לוקח אבל ידוע לי שיחסית ל360\PS3 בדגמים שיש היום בשוק קצת מאוד הWII מאוד חסכונית בחשמל
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים לדעתי אם אתה קונה WII תיקנה אחרי קריסמס כרגע קשה להשיג תקונסולה וקריסמס לא בדיוק יעזור לך אחרי קריסמס השוק אמור להיות הרבה יותר רגוע ואז אני מעריך שיהיה קל יותר להשיג תמכשיר דרך אגב לפי אחת מהערכות הWII עבר כבר את המיליון וחצי קונסולות (עולמי)
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים כן שמעתי על המליון.אני לא מתכוון לקנות כרגע אלא לאחר החגים כשירגע המצב כי גם ככה יש חוסרים וכשיש חוסרים המחירים בשמיים.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר חברים אני מבטיח תמונות בקרוב...סבלנותm0shיש לי עוד שאלה שאלה לגבי הWII.האם יש לו שנאי חיצוני? אם כן אז אתה יכול לבדוק באיזה מתחים הוא פועל?ועוד דבר קטןמה עם התמונות שהבטחתה?הוא עובד ב110...אני צריך stepdown פשוט ב50 שקלהויי בפעולה משתמש ב 17w שזה כלום...הstepdown ב50 שקל עושה עד 100w
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים 17 ואט...? נשמע מוזר, תבדוק טוב חבל שמשהו ילך בגלל התקמצנות על שנאי יותר חזק
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר 17 ואט...? נשמע מוזר, תבדוק טוב חבל שמשהו ילך בגלל התקמצנות על שנאי יותר חזקקשה שלא סומכים עליWii:- In Standby Mode: 10w- Idle @ Wii menu: 17w- Running a Wii Game (Test with Zelda / Trauma Center) in 480i: 17w37″ Sharp Aquos LCD TV:- In Standby Mode: 40w- Turned on: 180wXBox 360:- In Standby Mode: 2w- Idle @ Dashboard: ~140w- Running a Game: ~160w- Playing a DVD: ~110wשאלה :הכונן זה DVD רגיל ?כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.