פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים קבלו את הטריילר האמיתי הראשון למשחק HALO3: http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/4000/Halo-3-Trailer/ אני אישית ממש מתרגש לקראת המשחק הזה שהולך ונראה כאחד המשחקים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם! מיותר לציין שהוא בלעדי לXBOX360...
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים הפרסומת הראשונה של היילו 3 תגיע לערוץ הטלויזיה האמריקאי ESPN ולאחר מכן גם לרשת האינטרנט. הפרסומת אמנם לא תכלול קטעים מהמשחק עצמו, אך מובטח לנו ערבוב מרהיב של גרפיקה ממוחשבת וקטעי אקשן אמיתייםאז מה ההתלהבות?
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים קראתי כתבה גדולה על הלו 3 ואיך שזה ניראה מעריצים של ההלו הקודמים יאוהבו תמישחק אבל לא קראתי על אף דבר חדש שימשוך קהלים חדשים בכל מיקרה אני לא מבין למה מיקרוסופט לא דוחפת יותר מישחקים מסיגנונות אחרים כמה FPS אפשר לאכול?אני אם נינטנדו היתה דוחפת רק מישחקים בסיגנון זלדה ומאריו עד כמה שאני אוהב תסידרות היתי מאוד מאוכזב אני עדין מחכה ליראות את מיקרוסופט מיצרת זלדה קלון \מאריו קלון\STAR FOX קלון \אוריו קלון וכואבל כרגע זה מרוצים\FPS\מרוצים\FPS וכו וחבל כי בעתיד היתי רוצה ליקנות גם 360 ולא רק WII
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים ban him for thatמה בכלל יפה או מיוחד בו?אחרי ששיחקתי בקווייק 4,דום 3 ו-farcry - הוא פשוט תחת
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אבל HALO ישן יותר! ולזמן שלו הוא מאוד טוב HALO FTW בכל מקרה HALO 2 ל PC יוצא בינואר (VISTA ONLI) ובתך בעוד שנתיים או שלוש גם אנחנו שחקני הPC נשחק לנו בHALO 3
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים הלהיב בשניות האחרונות ואז השאיר אותנו אם פה פתוח ממש חבל על הזמן , צריך לשרוף את מי שעשה את הסרטון הזה כאילו מה רצו להראות פה שתי ילדים סטלנים ואז קטע מהיילו או היילו קיטי חחחחחח ( נדפקתי )
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אבל HALO ישן יותר! אני יודע בתור אחד ששיחק במשחקים החדשים פשוט בלתי אפשרי לשחק בו אחריהם... בכל מקרה HALO 2 ל PC יוצא בינואר (VISTA ONLI) אלה חדשות טובות רק חבל שמייקרוסופט שוב מנצלים את הכוח שלהם כדי לנסות ולהשפיע עלינו לשדרג לתוכנות החדשות שלהם!
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אין סיכוי שהמשחק יצא גם ל- PC? כי אני שם לב שזאת הופכת להיות מגמה פופולרית הרבה מאוד חברות. פשוט לא להוציא משחקים יותר ל-PC...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.