עבור לתוכן

משהו מצליח להתחבר עם Kazaa ?

Featured Replies

פורסם

כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה,

יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה.

תודה

פורסם

Kazaa is dead

פורסם

לא רק שהיא מתה, בוא נגיד שאם היא הייתה בן אדם, היו צריכים להשתמש בcarbon dating כדי לקבוע מתי היא מתה.

פורסם

;D

emule-project.net

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים...זה שבישראל באמת הרבה נטשו את קזה לטובת אימיול לא אומר שאין יותר קזה,

פשוט השרתים יצטמצמו.

אבל עדין עדיף את קזה בגלל המהירות שלו.

אז אם מישהו עדין מתחבר לקזה שירשום בבקשה את כתובת השרת או שיפרסם את רשימת ה- Supernode שלו.

תודה

פורסם

בלי ציניות עכשיו, ממש לא עדיף KAZZA בגלל המהירות שלו. תוריד EMULE ותווכח בעצמך.

פורסם
  • מחבר

בלי ציניות עכשיו, ממש לא עדיף KAZZA בגלל המהירות שלו. תוריד EMULE ותווכח בעצמך.

איזה מהירות ענית..

אני יודע שאימיול עדיפה מבחינת אמינות וגם מהירות, אבל בוא נגיד שבשביל להוריד שיר בודד, קזה תתחיל להוריד אותו תוך שניה ולא תצטרך לחכות כמה דקות עד שות כדי שההורדה תתחיל.

באמת שאני לא בא להתחיל פה מלחמה, אני גם משתמש באימיול.

אבל רק בישתי טובה ממשתמשים שעדין מתחברים דרך קזה...

פורסם

קיצר עזוב את כולם פה כנס לאפשרויות ובK +++ אדבנס אופטשיינס תפעיל את הכרח סופרנוד ותאשר תראה שמתחבר אחרי זה כנס חזרה ותבטל את הסופר נוד ותחכה כמה שניות יתחבר לך בדוק :xyxthumbs:

פורסם

כשאני אומר ש-Kazaa מתה, אני מתכוון לזה.

סגרו את שרמן החברה של Kazaa.

אם אתה רוצה את ה-MPAA ואת ה-RIAA דבוקים לך חזק על הישבן, אז תמשיך להתחבר לרשת הזאת.

כל אלטרנטיבה אחרת לוקחת.

DC, SHAREAZE, EMULE, BT.

פורסם
  • מחבר

אני עובד תחת לינוקס, אני מתחבר רק לשרתי ם עצמם.

אבל תודה בכל מקרה...

אני ימשיך לחפש בגוגל

פורסם

נראה לי באמת שקאזה מתה סופית. עד לאחרונה הייתי תמיד יכול למצוא איזה סופר נוד (בעזרת כלי KaZuperNodes של Kazaa Lite Resurrection) שהכיל כמה מאות אלפי משתמשים - אולם עכשיו גם כשאני נופל על איזה SN חי, הוא מכיל רק כמה מאות משתמשים עלובים.

אשמח לשמוע אם מישהו פה אכן מצליח להתחבר לרשת קאזה ברמת שימוש סבירה (משתמשים רבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים