עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי מפרט מחשב (מחיר בין 5000-6500)

Featured Replies

פורסם

תודה רבה, העברתי את המפרט לחבר שלי, אני מודה לכם על העזרה, אני מקווה שבימים הקרובים אני אדע מה יצא מזה, בכל מקרה אם יש איזשהי המלצה על חנות לכל מקרה אשמח לדעת,

תודה שוב על הכל.

נ.ב - הכרטיס קול יושב על הלוח אם? ומה לגבי כרטיס רשת?

תודה שוב.

תמיד תוכל לרכוש אחד בנפרד אם אתה רוצה משהו יותר איכותי אבל למשתמשים רגילים לא צריך.

פורסם

אין צורל לקנות כ.רשת אחר.

לגבי כ.קול זה בעיקר למשתמשים עם רמקוליים איכותיים שכדי לנצל אותם צריכים כ.קול רציני.תמיד אפשר להוסיף אח"כ ובקלות יתרה.

פורסם

אין צורל לקנות כ.רשת אחר.

לגבי כ.קול זה בעיקר למשתמשים עם רמקוליים איכותיים שכדי לנצל אותם צריכים כ.קול רציני.תמיד אפשר להוסיף אח"כ ובקלות יתרה.

אין התנגשות אחרי זה עם הכרטיס קול שבלוח אם?

פורסם

ממש לא

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה לכולכם על כל העזרה, האם הרמקולים מובנים במסך? או שצריך להוסיף?

שוב תודה רבה,

פורסם

הם לא מובנים וממש לא כדאי לקנות רמקולים מובנים כי הם הרבה פחות איכותיים.

200 ש"ח ותהנה הרבה יותר. תקיח creative sbs 390 ב 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

את האמת לי במחשב (עוד מעט 4 שנים אז הוא כבר ישן), יש רמוקלים מובנים במסך LCD של FUJITSU SIEMENS והם יחסית סבבה, אבל מצד שני אני מודע לאכויות של רמקולים של קריאטיב שליוו אותי במחשבים הקודמים שלי ולכן נראה איפה זה עומד מבחינת המחיר ואז נחליט.

תודה רבה על כל העזרה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קיבלתי את ההצעת מחיר מהבן אדם אותו חבר שלי מכיר, אין הבדלים גדולים במחיר שאתם הצעתם, בכל מקרה הנה מה שהוא אמר לו,

אני מצטער מראש שאין לי את השמות המלאים של הדגמים מאחר ולא קיבלתי אותם,

הוא אמר לו שאין לו אפשרות להביא לו את המסך שצויין פה והוא יכול להביא לו מסך של MAG 8MS

בזכרון הוא אמר לו שהוא יביא לו של קינגסטון במקום החברה שציינתם,

בלוח אם הוא מעוניין להחליף למשהו של אסוס(שוב אין לי את השם של הדגם)

הוא אמר לו שבלי הווינדוס זה יעלה לו 5900 שקל,

השאלה שלי היא האם יש חנויות באיזור המרכז(יש לי כבר חנויות לא מאזור המרכז) שיתנו את ההצעה במחיר זול יותר, והאם הם ייתנו הנחה על מזומן?

תודה רבה מראש.

פורסם

דיברתי איתך בפרטי. אסור לדבר פה על חנויות.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם, אני מתקרב לנקודה שבה אני אחליט סופית מאיזה חנות אני קונה את המחשב, בנתיים עולות מספר שאלות ואשמח לקבל מכם תשובות

אז ככה מישהו אמר לי שהלוח אם לא מתאים למעבד והמליץ לשנות אותו לסדרה אחרת במקום GA-945P ל GA-975P, האם זה נכון שהלוח אם לא מתאים למעבד,

כמה אמורה לעלות מקלדת טובה, והאם שווה לבטל את כונן הדיסקטים?

כמו כן חלק מהאנשים שדיברתי איתם ממליצים להחליף את הכרטיס מסך למשהו של NVIDIA(רק בגלל השם של החברה לא בגלל האיכות),

ובנוסף המליצו לי לקחת מערכת הפעלה WIN XP PRO 64 BIT במקום המערכת הפעלה הנוכחית(WIN XP HOME),

המחיר אמור לצאת בסביבות שש אלף וקצת, אני עדיין מחכה לראות אם זה כולל התקנה והרכבה.

תודה רבה.

פורסם

תשאר עם 945P. ה975 יעלה לך הרבה יותר ואתה לא צריך אותו.

מקלדת זה סוביקטיבי. אני לדוגמא קנתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (סט) איכותי ב 140 ש"ח.

שווה לבטל את כונן הדיסקטים כמעט כול מי שלוקח פה מפרט לא מוסיף את זה.

גם ATI וגם NVIDIA חברות איכותיות בדיוק באותה רמה אין לך מה לדאוג לבי זה.

קח את ה 64 ביט כמובן.

יש חנויות שלא משלמים על התקנה והרכבה ויש חנויות שזה עולה בסביבות 100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על התשובות,

אכן הסבירו לי שההבדלים בלוחות האם אינם משמעותיים,

בסופו של דבר המחיר יוצא בסביבות ה-6500, עם מקלדת של לוג'יטק, וכונן DVD נוסף, ואחר מסוגי הרמקולים הבאים:

ALTEC LANSING 121i

או קריאטיב SBS380

מה לדעתכם עדיף והאם לדעתכם המחיר בסדר(אותה הצעת מחשב כפי שמופיעה בעמוד הראשון של הנושא), המחיר כולל התקנה והרכבה,

תודה רבה על כל העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים