עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי מפרט מחשב (מחיר בין 5000-6500)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה),

לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט,

בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה

לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אבל זה פחות או יותר המגבלה, אשמח לקבל המלצות של שני כרטיסים לפחות כדי לחשב את העלוית בסופו של דבר, לפי מיטב ידעתי התקן של כרטיסים המסך החדשים צריך להיות PCI EXPRESS, אם יצא תקן חדש יותר אשמח לדעת עליו.

דיסק קשיח אני מעדיף דיסק בתקן SATA 2, ושיהיה מעל 120 ג'יגה, שוב אם יש המלצות אני אשמח,

בנוסף לגבי מארז וספק כח לצערי אין לי מושג בנושאים ואשמח להעזר בכם,

כמו כן בתוספות אני אקח צורב DVD (אם יש המלצה של חברה אני אשמח), כונן DVD נוסף, בנוסף אקח כונן דיסקטים 1.44,

לגבי המסך עצמו, יש העדפה למסך LCD בגודל 17 אינץ' עם 8MS אבל אם זה יקר מידי אפשר למצוא אלטרנטיבה זולה יותר,

בנוסף עותק מקורי של WINXP HOME EDITION שעולה משהו כמו 500 שקל, השאלה אם כדאי לחכות לויטסה, המחשב מיועד לחבר שלי ולכן אני יודע מראש שקשה לתמרן בטווח המחירים האלה אבל אני הייתי שמח לשמוע את המלצתכם,

בכל מקרה תודה רבה מראש על כל העזרה, בנוסף אם יש לכם המלצות לחנויות אשמח לדעת.

תודה שוב.

פורסם

שלום,ברוך הבא לפורום.

אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום.כרגע תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת בעזרת כפתור עריכה

מ-IQPC

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪1079

לוח אם:

GIGABYTE GA-945P-S3-RH ₪582

מסך:

LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI ₪1317

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ₪1186

דיסק קשיח:

SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ₪353

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ₪210

זיכרון:

TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ₪631

כונני דיסקטים:

SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ₪46

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ₪429

מערכות הפעלה:

WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ₪473

מחיר סופי לאחר הנחה: ₪6250

הערות: אני אישית היתי מחכה לויסטה אבל החלטה שלו בלבד.אם יש תכנון בעתיד להוסיף עוד סטיק של 1024 אז תיקח כיום סטיק אחד ויחיד של 1024 ולא שניים של 512.

אפשר לרדת בכ.מסך ל-7600GT כדי לצמצם חריגה אם החריגה לא מתקבלת.

פורסם

הוא שינה ואמר עד 6500

אז ב-200 שקל האלה שישדרג ל-965P שיתמוך במרובעי ליבה

ואני לא הייתי קונה מערכת הפעלה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המהירה, ערכתי את ההודעה כמו שביקשת,

לגבי הויסטה אישית גם אני הייתי מחכה אבל שוב זה תלוי בו ולא בי,

האם הכרטיס מסך שהמלצת אמור להריץ את המשחקים החדשים כמו COMPANY OF HEROS לדוגמא?

איך החברה של הזכרונות מאחר ואני לא מכיר אותה?

לגבי הפסים של הזכרון, אם מדובר בהבדל של 200-300 שקל בהחלט יכול להיות שהוא ייקח את שני פסים של ה 1024,

אם תוכל להסביר לי כיצד ביצעת את ההנחה אני אשמח לדעת, מאחר והייתי רוצה להעביר לו את ההצעה כדי שיברר עם הבן אדם שהוא מכיר,

בכל מקרה תודה רבה על כל העזרה,

האם המסך בא גם עם כבל DVI או שצריך לקנות, בנוסף אם בוחרים את הכרטיס מסך השני שהמלצת, מה יהיה המחיר החדש?,

פורסם

החברה של הזיכרונות טובה

הכ.מ יריץ הגדרות הכי טובות

ולגבי ה-DVI אני לא יודע

פורסם

אם יש לך עד 6000 ש"ח היתי אולי לוקח מסך עדיף (תתיץ בפורום מסכי LCD).

סטיק נוסף של 1024 אפשר להוסיף בעתיד ובקלות רבה,ככה שלא דחוף היום. תוודא שאתה לוקח סטיק יחיד של 1024!

המסך צריך להגיע עם כבל DVI.

הזכרונות כמו שאמרו בסדר גמור,הכ.מסך חזק מאוד ויספיק לך ל-COH.

הוא שינה ואמר עד 6500

אז ב-200 שקל האלה שישדרג ל-965P שיתמוך במרובעי ליבה

ואני לא הייתי קונה מערכת הפעלה

מהדברים שלך ניתן להבין שאתה בעצם מציע לו לעבור על החוק ולהתקין OS שהיא פרוצה. אם לא התכוונת לזה אז תערוך את ההודעה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות שלכם אני מודה לכם מאוד,

בכל מקרה לגבי הנתונים, האם באמת כדאי לקחת את הלוח האם שיאפשר בעתיד מעבד מרובע ליבות?

בתאוריה ההצעה שננת לי בלי המסך עומדת על פחות מחמשת אלפים שקל(כולל הווינדוס כמובן)?

תודה שוב על כל העזרה,

פורסם

למה רק בתאוריה? במציאות היא אכן קצת מתחת ל-5K ללא המסך וכולל המערכת הפעלה.

לדעתי אם אתה משלם עוד 250 ש"ח על לוח רק כדי שיתמוך במרובעי ליבה זה בזבוז. מרובע הליבה שיצא יעלה בארץ 5000-6000 פחות או יותר ועד שהם ירדו למחיר נורמאלי אני מאמין שתחליף מחשב כבר.אף אחד לא יודע כמה זמן יקח למעבדים הללו להגיע למחיר סביר של 1500-2000 ש"ח.לשיקולך.

פורסם

XTRACT התכוונתי שאם יש לו מישהו מהמשפחה שעובד במיקרוסופט והוא יכול להביא לו מערכת הפעלה אז שיביא לו

פורסם

ומה הסיכוי לזה? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה לכולם על כל העזרה,

בנוגע לחלונות, מאחר והבן אדם מעוניין לקבל את המחשב בתקופה הקרובה(אני מדבר על עוד שבועיים בערך) אז למרות שניסיתי לא הצלחתי לשכנע אותו לחכות לויסטה, לגבי הלוח האם, אתה בהחלט צודק מאחר ובעתיד אם יהיה רצון (והמחיר כמובן יירד) יהיה אפשר לקנות גם מעבד וגם לוח אם חדש זה לא כזה ביג דיל,

בנוסף האם הלוח אם שרשמת פה לא עלול לגרום התנגשויות מאחר ונאמר לי שעדיף לקחת עם מעבד אינטל גם לוח אם כזה מהסיבה שאז בטוח לא יהיו התנגשויות,

שוב תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

שום התנגשויות,הכל עובד נהדר ביחד.

פורסם

XTRACT התכוונתי שאם יש לו מישהו מהמשפחה שעובד במיקרוסופט והוא יכול להביא לו מערכת הפעלה אז שיביא לו

אפילו לא טרחת לעשות את הסמיילי הזה: ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, העברתי את המפרט לחבר שלי, אני מודה לכם על העזרה, אני מקווה שבימים הקרובים אני אדע מה יצא מזה, בכל מקרה אם יש איזשהי המלצה על חנות לכל מקרה אשמח לדעת,

תודה שוב על הכל.

נ.ב - הכרטיס קול יושב על הלוח אם? ומה לגבי כרטיס רשת?

תודה שוב.

פורסם

כרטיס הרשת והקול עם על הלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים