עבור לתוכן

צריך מפרט עד 3000 שקלים לחלקי מחשב בסיסיים

Featured Replies

פורסם

נמאס לי לגמרי מהמחשב הנוכחי שמחליט להתקע די הרבה כבר ושלא מריץ משחקים כמו שצריך אז הגיע הזמן למחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים - אבל, לא לכל החלקים.

אני מעדיף כרגע לקנות מחשב שיריץ לי את הסרטים והתוכנות כמו שצריך ומשחקים יבואו אחר כך, לכן כרטיס מסך לא צריך כרגע (רק לשים את האחד הכי זול ופשוט). אין צורך בכונן DVD\צורב DVD ודיסק קשיח מכיוון שאעביר אותם מהמחשב הזה.

מה שאני צריך כרגע זה:

מעבד, לוח אם, זכרונות (עדיפות ל2 גיגה - אם התקציב לא מאפשר אז כרטיס של גיגה ואת הכרטיס השני אני אקנה בהמשך), ספק, מארז, כרטיס מסך זמני.

המארז מצידי יהיה הכי זול. לגבי ספק - אני מתכנן לשים כרטיס גרפי מאוד חזק אחרי שיצא הכרטיס של ATI ואני אדע איזה מהם אני רוצה, לכן אני מתאר לעצמי שהספק יהיה מינימום 500W. אבל זה לשיקולכם, אני לא מבין בזה.

לא משנה לי איזה חברה היא מה ולא משנה לי SLI או קרוספייר, אז הלוח אם לא חייב לתמוך בזה.

תודה רבה לכל העונים :)

פורסם

בבקשה:

Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,010.00

Asrock ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E - ¤450.00

SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤600.00

Palit Geforce 7300GT Sonic 256MB PCI-E - ¤485.00

Enermax Liberty 400W - ¤425.00

HEC 6A19 Black - NPS - ¤220.00

סה"כ:¤3,190.00

הלוח אם במפרט מצויין במידה ולא מתוכנן אוברקלוק. הלוח ד"א מגיע עם כרטיס מסך מובנה עם DVI.

הכרטיס מסך במפרט יאפשר לך להריץ משחקים לא רע בכלל עד לשדרוג לכרטיס חזק יותר. ל-R600 של ATI אני מניח שהספק שבמפרט לא יספיק, לעומת זאת לכרטיסי Nvidia 8800 mid-end שיצאו יחד עם ה-R600 (ומן הסתם יהיו מאד משתלמים ביחס עלות/תועלת + DX10) הספק יהיה מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים