עבור לתוכן

בניתי מפרט ב-6000, הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב

רציתי לשאול כמה שאלות, המפרט הוא כרגע כזה:

מעבד: e6600

לוח: gigabyte ga-965p-DQ6

כ' מסך: sapphire X1950pro 256mb gddr3

זיכרון: Geil 1gb DRR2 800MHZ (cas 5)

דיסק קשיח: Wd 320GB YS

מארז: A-top Xblade 500W 120MM

סה"כ 6300 לפני הנחה :]

עכשיו שאלה קטנה, כמה הבדל אני ארגיש, בין אם זה במשחקים ובין בעבודה שוטפת בין זכרון בתזמונים של 4 לזכרונות בתזמונים של 5 ?

כמה הבדל אני ארגיש בין 667MHZ ל-800, והאם שווה לרדת ל- 667 ולקחת 2GB ?

או פשוט לחכות שהמחירים של ה-800 ירדו ואז לקנות עוד?

ועוד דבר אחד, מאוד רציתי את המארז X-1 של RaidMax, אבל אין לאף אחד במלאי...

יש משהו אחר שהייתם מציעים במקום Xblade ?, באותה קטגוריית מחיר ועם ספק כוח. ?

תודה לכולם.

פורסם

קודם כל לא רשמת לאיזה מטרות המפרט,אם זה למשחקים,ל-OC וכו'.

כמה נקודות ראשונות לשיפור ממבט ראשון.

לוח-אם ובמידה אתה מתכנן לעשות OC גדול קח P5B DLX שעדיף בהרבה מהלוח שלקחת.

מעבד-בישביל מה לעזעאל לקחת 66? 6300/6400 יהיה מעל ומעבר בישבילך ובהחלט יותר כדאיים ל-OC

כ.מסך - טוב מאוד במידה והוא מתאים לדרישות שלך

זיכרון,שוב,אם אתה מתכנן OC תישאר איתו,אם לא אין לך צורך בו ותיקח זיכרון פשוט במהירות 667. (לגבי התיזמונים לא תרגיש הבדל מאחר והקונרו לא רגיש אליהם)

מארז-גרוע,עם ספק עוד יותר גרוע. אני מתאר לעצמי שאהבת אותו כי הוא נראה טוב אבל בבקשה תתנתק ממנו כי הוא מאוד לא איכותי.

אני גם אבקש ממך לתת מחיר לכל מוצר כדי שנדע על איזה מוצרים אחרים להמליץ לך.

פורסם
  • מחבר

תודה, קודם כל, הנה המפרט עם המחירים:

e6600 1829 ש"ח

gigabyte ga-965p-DQ6 1318 ש"ח

sapphire X1950pro 256mb gddr3 1200 ש"ח

Geil 1gb DRR2 800MHZ (cas 5) 919 ש"ח

Wd 320GB YS 600 ש"ח

A-top Xblade 500W 120MM 440 ש"ח

המחשב כעיקרון מיועד לעבודה קשה, הרצה של כמה מערכות הפעלה בו זמנית, משחקים אולי מידי פעם, (יש לי חיבה מיוחדת ל-F.e.a.r) כעיקרון, אני מחפש מחשב לתקופת זמן די ארוכה,

זאת אומרת שאני לא מתכוון לשדרג אותו כל חצי שנה\שנה. כרגע יש לי P-4 1.8 עם זכרון Rdram - הוא עושה את העבודה, אני צריך כבר להתחדש.

אני מחפש מחשב שירוץ בסדר גם בעוד שנתיים(לא יריץ את המשחקים הכי חדשים בעוד שנתיים) .. אני יודע שזה נשמע מוזר. - לקחתי את ה-6600 בגלל ה- 4mb buffer.

אולי אני יעשה לו בעתיד הלא רחוק OC.

בקשר ללוח, בקטגוריית מחירים הזאת - לא שווה לקחת p5w deluxe ?

בקשר למארז, אם לא לגעת ב- Xblade, האם שווה להתאמץ ולחפש Raidmax X-1, או שיש המלצה טובה יותר ? - לא ממש משנה לי האורות והצעצועים.

יותר משנה לי ההנדסה שלו, חלון, Tooless, קירור ל-HD וגם שה-HD יתחברו מהצד, הכוונה שיפנו לצד המחשב ולא לפנים (הולכים להכנס לשם 4 הארד דיסקים - שלוש מהמחשב הישן, אחד חדש.) וספק כוח שיגיע איתו.

זכרונות, שוב, אני מוצא את עצמי מבולבל, קראתי כתבה מעולה שפרסמו בפורום מעבדים וזכרונות. אבל עדיין הייתי רוצה חוות דעת פרטנית יותר.

האם יהיה הבדל עתידי, בין 667 ל-800, לא כל כך רוצה להתקע כמו שנתקעתי עם RDRAM.

אולי באמת שווה לי לקחת 667. ואם כן, איזה חברה, איזה CAS והאם שווה לקחת כבר 2GB או לקחת 1GB ולחכות שהמחירים ירדו.

תודה מראש לכולם.

פורסם

טוב הבנתי את השימושים שלך פחות או יותר.

שמע,מארז עם חלון זה ברוב המקרים מארז לא איכותי.מתמקדים ביופי ופחות באיכות בשקט ובקירור אז תצטרך לוותר על חלון.

אם אתה רוצה לשים 4 כוננים או משהו כזה אז בכלל אתה צריך ספק נורמאלי ולא ג'נרי כמו שבא עם המארז שבחרת.

6600 וה-4MB קאש שלו מוסיפים 3.5% ביצועים בלבד,לא משהו שכדאי להוסיף בישבילו 800 ש"ח.

הבדל עתידי לגבי מהירות הזכרונות? קשה לי להאמין. התזמונים לא חשובים ככ למערכת מבוססת קונרו.

הינה משהו עם מארז איכותי בהרבה,ספק טוב,כ.מסך שיספק אותך וכל שאר הדברים הטובים. מ-IQPC

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-S3 ¤838

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1186

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS ¤588

זיכרון:

GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤1529

מארז:

GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤380

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436

מחיר סופי: ¤6055

פורסם
  • מחבר

המפרט הזה נראה נחמד, אבל כמה שאלות לגביו.

למה hd שונה, ל-Segate אין בעיה לעבוד 24/7 ? כי בגלל זה לקחתי את גרסת ה-YS

בקשר ללוח, יש הבדל משמעותי במחיר, אבל שמתי לב שאין לו IEEE, אין Raid, צ'יפסט ישן יחסית. - לא שווה להשקיע עוד קצת בלוח ?

בקשר למעבד, אולי אני אלך על ה-6400, לפי מה שאתה אומר, זה ממש לזרוק עוד 500 שקל על ה-6600

ולספק, מה הכוונה ספק חרא, מבחינת אספקת חשמל, או מהבחינה שהוא ימות אחרי חצי שנה של עבודה רצופה ?

המחשב הולך לעבוד רצוף.

יש ספק טוב במחיר קצת יותר סביר ?

אני פשוט מנסה לראות אם אני יכול לשחק עם המפרט שיצרתי, ואם אין יותר מידי מה לשנות, אולי ללכת על מה שכתבת.

אגב, איך הלוח Asus p5w dh Deluxe ?

פורסם

המפרט של XTRACT מצויין קח אותו

פורסם

ה-HD בסדר גמור.

אין שום סיבה לקחת 6400.

ולספק, מה הכוונה ספק חרא, מבחינת אספקת חשמל, או מהבחינה שהוא ימות אחרי חצי שנה של עבודה רצופה ?

זו בדיוק הכוונה ולכן לא כדאי להתפשר ולקחת ליברטי שנותן לך שקט ואיכות גם 24/7.

רוצה לעלות קצת בלוח? בשמחה,P5B DLX יהיה טוב לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים