עבור לתוכן

מפרט של איזוטופ תקציב 10000

Featured Replies

פורסם

יתרון גדול. רוב הסיכויים שעוד מס' חודשים-שנה הכרטיסים הללו יהיו זולים משמעותית או שיצאו כרטיסים חדשים במחירים עדיפים.

מה גם שאז הוא לא ירגיש כאילו יש לו פרארי אבל מוגבל ל-50 ק"מש. (בעברית,אין עוד משחקים תומכיר DX10,ואני לא זוכר לגבי המסך שלו אם יש לו טעם בכלל לקנות 88GTS)

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד שכרטיס ברמה של הGTS יעלה מתחת ל1500 יעבור הרבה הרבה זמן.. כי רק אז זה יהיה משתלם לו..

1200 על ה1950PRO ביחד עם משהו ברמה של GTS בעתיד ב1500 יוצא 2700..

ועד שכרטיס ברמה של GTS יעלה 1500 יעבור הרבה מאוד זמן.. והוא יכול לקנות ב2700 ישר..

שים לב שבשני המקרים שילמת אותו מחיר.. רק שבמקרה הראשון עם ה1950PRO אתה מקבל את הGTS רק עוד הרבה הרבה זמן ולא עכשיו..

אני מבין את הטענה שלך לגבי הפרארי ואתה צודק.. אבל עדיין ההצעה של 1950PRO פחות משתלמת.. בקיצור שני האפשרויות לא טובות..

אבל לקנות ישר GTS עדיף.. והסברתי למעלה למה

פורסם

OK קיבלתי.

אבל בהרבה מקרים אין לאנשים 2700 להוציא כרגע כל כ.מסך ויש רק 1200-1500. מה עושים במקרה הזה?

פורסם

שזה למשל המקרה שלי.. אני עכשיו קונה מחשב ולא נכנס לי לתקציב כרטיס מסך חזק..

עדיף לקנות את הכרטיס מסך הכי חלש שתוכל להסתדר איתו וככה לשלם כמה שפחות ואיך שיהיה לך כסף לכרטיס DX10 טוב.. תקנה..

אני בכלל קונה כרטיס מסך מובנה.. אני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס מסך כמה חודשים..

ושוב אני מסכים עם כולכם שהGTX GTS לא משתלמים.. ואין שום משחק שתומך אז זה לא עוזר בכלום.. אבל ההצעה של כרטיס ביניים פחות טובה..

אבל גם ההצעה לקנות ישר לא ממש טובה.. צריך רעיון חדש מה לעשות..

פורסם

ההצעה הכי טובה שאפשר לתת היא שתחכה עוד חודש, (ינואר, פבוראר) ואז יצא R600 והמחירים ירדו של כרטיסי מסך, תוכל להשיג את הR600 שבוודאות יהיה יותר חזק מGTX של NVIDIA לפי כול המפרטים והדיבורים ברשת, וגם יוביל להוזלה רצינית של המחירים

פורסם

הכרטיס R600 יצא עוד 3 חודשים.. והוא גם בהתחלה יהיה לא הכי משתלם ויעבור איזה חודש אולי טיפה יותר שניראה מחירים נורמלים..

פורסם

אל תצפה שתוך חודש המחירים של ה-R600 ירדו באופן משמעותי.

פורסם

אין מצב שיקח לו שלושה חודשים, אם זה היה כך הוא כבר היה תומך בDX 10.1 או משהו,התכנון הוא שיצא בסביבות התאריך שיוצא חלונות ויסטה, כלומר לא יותר מגג חודשיים

פורסם

צודק.. התבלבלתי עם המיד רנג' של NVIDA שיוצאים עוד 3 חודשים..

הR600 בערך עוד חודשיים.. כמו שאמרת ינואר פברואר..

אבל עדיין הוא לא יהיה משתלם כשהוא יצא.. והמחיר יהיה גבוה..

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמספיק gts אבל אני גם חושב לטווח ארוך ולהוסיף 800 שקל ולקבל כרטיס מסך הרבה יותר חזק זה עדיף.

אני אומר בפעם הלא יודע כמה כבר :

מישהו פה ניסה להריץ tomb raider האחרון על מצב next generation ?

אני ניסיתי על gx2 עם ציון 3dmark 7800 וזה מסריח וזה משחק כבר ישן

אז אין לי ספק איזה כרטיס מסך אני הולך לקנות.

פורסם

^^^

מה?!?! :bash:

אין מצב, אלא אם הרצת אותה ברזולציה של איזה 1600 על 1200 לפחות ועם כול הפילטרים הכי גבוהים שיש, אחרת המשחק הזה רץ מאוד מהר גם עם כרטיס מסך 6800 :s07:

בכול מקרה

כיום אפשר להשיג GTS ב2600 נניח?

GTX אולי איזה 3700

נראה לי קצת הפרש רציני בשביל ממש עוד קצת ביצועים בלבד

חוץ מזה שR600 יאכל את שניהים בלי מלח, לפי דעתי עדיף לחכות עוד קצת זמן, כיום אין שום דבר שמנצל את הכרטיסים האלו גם ככה, לNVIDIA אין אפילו דרייברים לVISTA וכמובן שVISTA לא יצא רשמית לצרכן הביתי

כשVISTA יצא אז גם יהיה R600 ויהיה דרייברים טובים

פורסם
  • מחבר

^^^

מה?!?! :bash:

אין מצב, אלא אם הרצת אותה ברזולציה של איזה 1600 על 1200 לפחות ועם כול הפילטרים הכי גבוהים שיש, אחרת המשחק הזה רץ מאוד מהר גם עם כרטיס מסך 6800 :s07:

אז למה חשבת שאני קונה גיטיאקס בשביל לשחק על גרפיקה בינונית ?

פורסם

^^^

לא הבנת

מה שאני אומר זה שגם עם GTS אתה תוכל להריץ כול משחק אבל כול משחק שיש היום עם ההגדרות הכי גבוהות שיש ברזולציות ממש גבוהות והוא ירוץ לך במהירויות מדהימות (מעל 60 פריימים לשניה)

תעיף מבט בבדיקות שעשו לכרטיס הזה ברשת ותראה בעצמך

פורסם

עם 8800GTX אחד ב- Oblivion 1600x1200, AAx8, AFx16 + HDR, Outdoors אתה מקבל איזה 40 FPS גג.

פורסם

שזה בעצם אומר משחק חלק בלי תקיעות..

ומקסימום במשחקים עתידיים אם יתקע.. תוריד בפילטרים זה יעלה הרבה FPSים

אני בחיים לא הייתי משקיע 3700 שקל בכרטיס מסך.. אז תשחק במשחקים עתידיים על פחות פילטרים לא יקרה כלום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים