עבור לתוכן

שיתוף אינטרנט דרך ראוטר לwin 98 ?

Featured Replies

פורסם

1234

פורסם

האות האלחוטי שמגיע ל WIN98 מספיק חזק ?

אם כן, אז...

זה נשמע יותר כמו בעיות במערכת ההפעלה עצמה, אקספלורר דפוק וכו'

אתה יכול בתור התחלה לסרוק וירוסים ורוגלות ב WIN98

להתקין מחדש אקספלורר או דפדפן אחר כמו FFOX או אופרה

אם לא עוזר, אפשר לבצע רענון של כל רכיבי הרשת של WIN98 (צריך דיסק של WIN98 או CABים שמורים במחשב)

(אם יש צורך, כתוב כאן ואני אכתוב בדיוק איך לבצע את זה)

ואם גם זה לא יעזור ... פירמוט ?

פורסם
  • מחבר

1234

פורסם

כשאתה אומר: "לא מראה אתרים" , הוא נותן לך שגיאה מסויימת כמו "connection timed out"

או משהו בסגנון, או שהוא פשוט לא מציג את הדף כמו שצריך?

2 הבעיות הכי נפוצות שאני יכול לחשוב עליהם זה כמו ש Kidney_stonE אמר, בעיית client .

והשניה זה משהו שקשור לרשת שלך כמו כבל רשת דפוק, כרטיס רשת דפוק (או בעיית דרייברים) וכו'

לכן חשוב שתענה על השאלה שלי ,ותנסה לעשות פינג מתמשך ל gateway שלך בצורה כזאת:

ping -l 65000 -t 127.0.0.1

במקום 127.0.0.1 תקליד את ה IP של ה gateway שלך, תן לזה לרוץ 10-15 דקות ואז

תפסיק את זה עזרת Ctrl + C . אם יש לך הרבה פאקטים אבודים אז סביר להניח שמודבר בבעיית רשת.

פורסם
  • מחבר

1234

פורסם

ניסיתי עוד משהו עכשיו, אם אני מנסה להיכנס לכתובת אי פי של וואלה לדוגמא הוא לא נכנס, אני סוגר את האקספלורר פותח אותו מחדש ואז הוא כן עולה לאתרים עם כתובת רגילה (אותיות)

עזוב אותך מבדיקה לוואללה, מחשבים אחרים וכאלו עכשיו, אתה עושה פינג לנתב שלך, כמו שPIG_750 אמר,......ומה קורה?

אתה מקבל רק REPLAY'ים? מקבל רק REQUEST TIMED OUT? מקבל גם וגם? בתדירות גבוהה, נמוכה?

אם אתה מחובר עם כבל אין ממש סיבה שתקבל RTO בקונפיגורציה הזאת....

לכן אם אתה מקבל, רוב הסיכויים שהבעיה בכרטיס רשת במחשב.

תחליף פורט בנתב, תעביר את הכרטיס רשת למצב 10BASE-T FULL DUPLEX, תכבה את המחשב ותנתק אותו מהכבל רשת ומהחשמל למשך דקה.

אם זה לא עוזר תחליף כבל, אם זה לא עוזר תחליף כרטיס רשת, אם זה לא עוזר - תחליף מחשב ;D

פורסם

אם אין לך פינג ל gateway שלך והוא (או משהו בדרך) לא חוסם ICMP echo request (פינג),

אז כנראה יש לך בעיית רשת וזה לא הגיוני בכלל שתגלוש באינטרנט . אז כנראה משהו דפוק בבדיקות שלך, תנסה

שוב ותוודא שהראוטר לא זורק ICMP echo request .

ניסיתי עוד משהו עכשיו, אם אני מנסה להיכנס לכתובת אי פי של וואלה לדוגמא הוא לא נכנס, אני סוגר את האקספלורר פותח אותו מחדש ואז הוא כן עולה לאתרים עם כתובת רגילה (אותיות)

במקרה הספציפי הזה לא אמורה להיות שום בעיה להתחבר עם ה IP ,תנסה אולי להחליף דפדפן

כמו ש Kidney_stonE הציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים