עבור לתוכן

ICQ6

Featured Replies

פורסם

למה אין יש מירנדה תוכנה פשוט מדהימה שיש בה הכל פשוט צריך לעשות לה כמה שידרוגים וזהו

• תגובות 128
  • צפיות 18.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היא יותר "קלה" מבחינת משאבים מהאיסיקיו נכון?

יש בה אפשרות לשליחת SMS לכל החברות?

פורסם

כן יותר קלה לגביי סמס לא יודע אם לכל החברות לא כזה משתמש בזה אבל זה עוד פלאגין אני בניתי את שלי לבד מי כל מיני תוספות שרציתי

אבל יש מירנדה לייט ישראלית שמעתי אחלה דבר נסה גם עיצבו אותה נחמד למרות שאתה יכול לעצב איך שבא לך

פורסם

אם אין יכולת שליחת SMS לכל החברות אין לי צורך בזה. זו הסיבה היחידה שאני מחזיק באיסיקיו.

פורסם

נכון אפשר להלביש על המירנדה הרבה תוספים ולעצב אותה בדיוק כמו שאתה רוצה, רק אחרי שאתה מבין מי נגד מי שם.

ואחרי הרבה מאוד עבודה, היא מתחילה להראות כמו תוכנת IM.

אבל הבעיה המרכזית במירנדה היא בתאימות לפרוטוקול ה-MSN, היא פשוט לא עובדת יותר מידי טוב איתו.

הבעיה הנוספת המאוד משמעותית היא מבחינתי חלון השיחה, הוא פשוט גרוע שם עם IEVIEW ובלעדיו.

אני רוצה חלון שיחה פשוט ונוח, שמה שאני רואה גם מי שאני מדבר איתו יראה. ולא ממש הצלחתי להגיע למטרה הזאת.

בלי HTML ובלי חרטה, כמו התוכן של חלון השיחה במסנג'ר.

פורסם

בדקתי לך ואפשר לשלוח סמס בדיוק כמו באיסי , קיצר בישבילך מירנדה לייט 3 יהיה מושלם כולל הכל

פורסם

תכלס, אם המטרה היחידה שלו במירנדה תהיה SMS, אז חבל להוריד את המירנדה לייט עם כל ה-EXTRAZ שלה.

שיוריד מירנדה מאתר הבית שלהם, את הפלאג של ה-SMS, פרוטוקול Non-IM Contact כדי להוסיף אנשי קשר שלא במסנג'ר/ICQ/YAHOO וכו'.

והוא מסודר.

פורסם

מישהו יכול להזמין אותי :-\

מספר 250907681

פורסם

באמת לא מבין למה צריך את כל הגרסאות החדשות והמגעילות האלה.

אני הייתי עם גרסא מסויימת כבר לא זוכר איזה, וזה פשוט אמר שאלא אם אני מעדכן לגרסא החדשה אני לא יכול להכנס :screwy:

פורסם

קל לך להגיד אבל אני אם 2 גו

פורסם

^^

FFS, תלמד לכתוב!

בקשר לנושא, אני עם 5.1, ואני לא מרוצה. הסיבה היחידה שאני עם הגירסא הזאת היא... אמממ... וואי, אין סיבה. אולי אני אחזור אחורה ויוסיף סקין או משהו.

פורסם

אייסיקיו 5.1 +bannerkiller

הופך את התוכנה להרבה יותר ידידותית :xyxthumbs:

פורסם

לא נראה משהו ה ICQ 6, לבינתיים אני מעדיף להישאר עם הגרסא של 5.1, נראה מה יהיה בהמשך ולאן זה יתפתח :)

פורסם

^ הסיבה היחידה שיש לי חשבון ICQ היא ה-SMS ואני מכיר עוד כמה כמוני.

לי יש שלוש סיבות. הראשונה והעיקרית, ה-SMSים בחינם לארץ. השנייה, בתור גיבוי למסנג'ר שלצערנו פעם בכמה שבועות מתעייף לכמה שעות. השלישית, מאפשר גישה למשתמשי AIM האמריקקים. למזלנו לייב מסנג'ר בימינו עובד עם משתמשי המסנג'ר של יאהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים