פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים אני מקווה שזה המקום לפרסם הודעה כזאת הבוס שלי ביקש ממני למצוא מישהו שעושה מצגות גרפיות. חבר שלי נתן לו הצעה של 350 דולר למצגת שהיא בערך 13-14 שקופיות. האם המחיר סביר יחסית ?
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים דבר ראשון זה המקום!אני לא מבין במחירים של מצגות אבל זה נראה סביר עד גבוה...אממ אין לי כל כך דרך למדוד את זה אבל תחשוב שלוגו של חברה לוגו של מעצב מצליח ובעל שם יכול להגיע ל5000 מינימום אבל זה לא לוגו ואתרים גם מגיעים למחירים כאלה אולי פחות מלוגו אבל למחירים גבוהים אז במחשבה שניה זה לא נראה לי כל כך יקר... (הוא כמובן עושה את המצגת בפלאש או כל תוכנה גרפית אחת ויוצר את הדברים בעצמו נכון?)
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר הוא מקבל מהבוס שלי את החומר למצגת וכמובן איך הוא רוצה את המצגת והוא כבר מכין את זה בהתאם.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מצגת ב...?פאוורפוינט?וידאו?אם זה ראשון אז נשמע לי מחיר בסדר בהנחה שהמצגת מורכבתאם היא יחסית פשוטה או לא מורכבת זה נשמע לי יקר110ש"ח לדף
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים לי אישית זה נשמע המון.כמה עבודה זה כבר מצגת בפוורפוינט(ואני הכנתי מצגות מאוד מושקעות בחיי).
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים לא נראה לי שהוא עושה את זה בפאור פוינט..פאור פוינט זה לא מצגת זה משחק ילדים!הוא בטח עושה את זה בפוטושופ ופלאש.. או משהו כזה..
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים תלוי מתי ה deadline, ומה הדרישות. אם זו עבודה של כמה ימים עד שבוע וברמה גבוהה (שבאמת מצריכה השקעה לכל שקופית מעבר לסתם "משחקי powerpoint") , אז 350 דולר זה נמוך עד סביר (אפשר לדרוש יותר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.