עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם זיכרונות DDR2 800MHZ יפעלו בסטוק על 800MHZ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ויכוח עם חבר, יש לו E6600 ולוחD975XBX2 ציפסט i975x בכל מקרה, כרגע יש לו זיכרונות DDR2 במהירות 667 (סטוק לא?) הוא מעוניין לשדרג לזיכרונות של 800 MHZ (ככה זה כשיש הרבה כסף :P) אז אמרתי לו שהשידרוג במצב סטוק לא יביא לו תועלת מכיוון שזיכרונות במהירות 800 בעצם יפעלו במהירות סטוק (667 MHZ) מכיוון שאלו זיכרונות שנבדקו במפעל ומגיעים ל 800 MHZ אך בשביל לנצל זאת יש צורך ב OC

מי צודק?

ומצטער על החפירה ועל הנושא הטחון :-X

פורסם

למה שלא יעבוד ב 800HHZ ?

אין קשר בין המעבד לCPU זכרון יותר מהיר יפעל יותר מהר ( אם הלוח תומך ). לא בטוח שההבדל יהיה מורגש אבל כן יהיה הבדל.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה שלא יעבוד אבל אם אני לוקח את הזיכרון מחבר ללוח ומפעיל את המחשב זה יפעל לי על 667 אלא אם אני אשנה בביוס, אני צודק?

פורסם

המהירות של הזיכרון היא כפול שתיים ממהירות הבאס שלך אם הוא עובד רגיל על באס 266 ללא אובר קלוק אז הזיכרונות יעבדו על 533

במידה ויעלה באס וישאיר את המחלקים על 1:1 המהירות של הזכירונות יעלו בהתאמה והזיכרון של 800 מבטיח עבודה עד 800 ואולי טיפה יותר תלוי בזיכרונות עצמם

פורסם

שזה אומר שאם לא עושים OC אין שום הבדל בין זיכרונות DDR2-533MHZ לבין זיכרונות מהירים יותר במעבדים האלה?

פורסם

הבאס של E6600 עובד ב 1033HHZ ולמיטב ידיעתי אינו קשור למהירות הזיכרון. אני חושב שאם מכניסים את הזיכרון החדש הוא אוטומטית מזהה את המהירות ועובד ב 800.

פורסם

אתה מדבר על ה FSB, וזה לא הבאס.

פורסם

יש קשר בין הבאס למהירות הזיכרונות אבל לא חייבים לעשות OC יש אפשרות לשנות את היחס לטובת הזיכרון...

מה שכן בכלל לא שווה לשדר ל800 מ667! כמעט ולא יהיה לו שיפור

פורסם

לשנות את היחס לטובת הזכרון, ואז מהירות המעבד תשתנה או תשאר אותו הדבר, ופשוט הזכרון יעבוד ב 800MHz?

פורסם

לא ברור לי למה אומרים שאי אפשר להשתמש בזכרון במהירות 800?

תסתכלו כאן: http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide_10.html

רואים בפרוש שזכרונות יותר מהירים משפיעים על הביצועים ולא צריך שום OC פשוט מכניסים את הזיכרון החדש למחשב וזה מזהה אותם אוטומטית. למה אומרים כאן שצריך לשנות את היחס בין הבאס לזיכרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.