פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר מה זה קליקים? לחיצות עכבר.......... יש לי אותו שנה וקצת עובד כמו שצריך בלי בעיה בשום קליק למה אתה שואל? כי גם לי יש אותו שנה ונהיה לי בעיות בקליקים השמאליים..... אתה משחק הרבה FPSים??
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר מזה G5 ? מכונת קפה. התכוונתי שתסביר מה זה "בעיות קליקים".. הוא לא מקציף את החלב... ברצינות.... הוא כאילו נתקע... הלחיצה הופכת קשה... ואתה ממש שומע קליק של פלסטיק...
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים נשמע כאילו שחקת את הפלסטיק. לא את הלחצן עצמו (שיושב שתוך העכבר), אלא את הצד הפנימי של הפלסטיק החיצוני שאתה לוחץ עליו.זה קרה לי בעכבר שלהם לפני 6-7 שנים... הצד הפנימי פשוט קיבל את הצורה של הלחצן (ממש נוצר בו שקע)נדמה לי שלG5 יש אחריות ארוכה מאוד, שווה בדיקה.
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר כן ל-G5 יש אחריות ארוכה (3-שנים)בכל מקרה זה לא הבעיה.. הוא נתקע בפלסטיק האמצעי.... וזה גם לא קורה כל הזמן אז דיי בעיה מבחינת אחריות..
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים לא משנה אם זה קורה רק מידיי פעם במידה והעכבר לא תקין ובמיוחד אם זה משחיקה מוגברת ולא סבירה בעבודה רגילה אז האחריות אמורה לכסות לדעתי
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים אם הלחיצה ממש קשה ומעצבנת אני מציע שתעזר באחריות ותלך לחנות שקניתי בו אותו.הלחיצה לא צריכה להיות קלה כנוצה כי ככה הוא ילחץ כל שנייה
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים קרה לי בדיוק מה שאתה מתאר בלחצן השמאלי. הלכתי לחנות והחלפתי אותו, זה הפתרון היחיד.
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר הבעיה שזה לא קורה כל הזמן...ואם הם יבדקו הסיכוי מאוד גבוה שהוא לא יעשה להם כלום ויעבוד כמו שצריך....אז לפי מה בדיוק הם יחליפו..לא בא לי שישלחו את זה ואני אהיה איזה X זמן עם עכבר מעפן ובסוף לא יחליפו....בכל מקרה אם עוד אחד כבר מבין ונתקל בבעיה אז אולי הם בעצם מכירים את ה"דפקט" הזה... לא יודע אני אנסה..
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים -כותרת- לי יש MX518 חצי שנה+- ולפני חודש בערך התחילו בעיות כאלו של לחיצות מעצבנות ><(לא לוחץ לבד או משהו, אבל מרגיש כמו עכבר זול שנקנה ב98'..).הבעיה שזה לא קורה כל הזמן...ואם הם יבדקו הסיכוי מאוד גבוה שהוא לא יעשה להם כלום ויעבוד כמו שצריך....אז לפי מה בדיוק הם יחליפו..לא בא לי שישלחו את זה ואני אהיה איזה X זמן עם עכבר מעפן ובסוף לא יחליפו....בכל מקרה אם עוד אחד כבר מבין ונתקל בבעיה אז אולי הם בעצם מכירים את ה"דפקט" הזה... לא יודע אני אנסה..בדיוק אותו הסיפור אצלי.. כרגע זה פועל נורמלי אבל אתמול זה עוד היה ככה.. =\וזה ברור שלא יחשיבו את זה כבעיה אמיתית..
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אין לי שום בעיות עם ה G5 שלי, עובד כמו שעבד שיום שקניתי אותו, לפני מספר חודשים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.