פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים הסקר הזה מיותר בדיוק כמו השאלה "את מי אתה אוהב יותר? את אבא או את אימא?"אין תשוב חד משמעית לשאלה ששמת בקשר לקונסולות.חלק יגידו שהכי טוב הוא Wii בגלל הכייפיות בדמות הג'ויסטיק החדש, בגלל המחיר המאוד נמוך, בגלל שאפשר לשחק את זה עם המשפחה.אחרים יגידו שPS3 הכי טובה בגלל המשחקים היפנים, בגלל האפשרות לשחק אונליין בחינם.והשאר יגידו שXBOX360 הכי טוב בגלל המבחר הרב של המשחקים, רשת הLIVE ואפשרויות נוספות...
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים כרגע נראה שה-x360 הכי טובה. אני, בכל מקרה, הייתי בוחר בה כיוון שיצאו לה משחקים טובים - המצב של ה-Wii(הבחירה השניה שלי) קצת פחות טוב וה-PS3 בכלל על הפנים.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים תוריד את הWII מהרשימה...היא לא קשורה לקרב שבין XBOX360 ל PS3.בין ה XBOX ל PS3בתאוריה ה PS3 יותר טוב (מבחינת חומרה)במציאות ה XBOX עדיף.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים הWII לא הולכת ראש בראש נגד ה360 וה360 אבל זה לא אומר שהיא לא תצליח כרגע היו לה 2 השקות מאוד מוצלחות והרבה היפ חיובי שחלקו אומנן מוגזם אבל חלקו על דברים נכונים ובינתים נינטנדו כבר הרויחה יותר מי 200 מיליון דולאר על ההשקות
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים הWII לא הולכת ראש בראש נגד ה360 וה360 אבל זה לא אומר שהיא לא תצליח כרגע היו לה 2 השקות מאוד מוצלחות והרבה היפ חיובי שחלקו אומנם מוגזם אבל חלקו על דברים נכונים ובינתים נינטנדו כבר הרויחה יותר מ 200 מיליון דולר על ההשקות
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אני אישית מעדיף את ה-PS3אני אישית מעדיף להימנע מהקונסולה הזאת בגלל המחיר..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים בתור בעל XBOX360, אני כמובן בעד ה360,אפילו שהיא חצי מתה לי אתמול ונתקע לי הכונן...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחשבלמרות שהוא לא הציע את זה, וזה יוצא במחיר של הפלייסטיישן זה נראה לי כדאי!
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים ובכן ללא ספק ש..... אין תשובה חד משמעית!כל אחת מהן טובה ומי שגיימר כבד ירצה כל אחת מהן בשביל המשחקים הבלעדיים שלה.אני יודע שאני רוצה, רק שכרגע רק ל-Wii יש מחיר שפוי לטעמי ולכן אם אוכל, אשיג אותה (לא מהארץ כמובן).אז מה אתם אומרים? לכמה תרדים של חילופי מחמאות וקטילות וירטואליות על הקונסולות השונות יגיע הת'רד הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.