עבור לתוכן

מה דעתכם על הכרטיס קול הזה

Featured Replies

פורסם

קודם הלינק לכרטיס

http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066

מה אתם אומרים עליו הוא שווה את המחיר שלו או האם אני אקבל את אותה איכות גם מהכרטיס שיש לי און בורד

ASUS P5W DH

יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500

ועוד שאלה מה הדרך הכי טוב לחבר אותם לכרטיס היום הם מחוברים בחיבורי הפינים הסטנדרטים

הצרכים שלי מהכרטיס זה מוזיקה סרטים ומשחקים

אני לא מקליט ולא עורך

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שלאחרונה נכתבה ביקורת ע"י Anatoli על הכרטיס הנ"ל.

http://hwzone.co.il/reviews/xfi/

תקרא בינתיים, סתם למידע נוסף.

עד שיענו לך.

פורסם

אתה תקבל איכות הרבה יותר טובה אבל בכל זאת זה לא ינצל את ה Z-5500 במלואם אם אני לא טועה...

אך זה בחלט שיפור שיתקבל בברכה !

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שראיתי הוא לא משהו

אני מחפש כרטיס קול איכותי ושינצל את מלאו היכולות של הרמקולים שלי

פורסם

מה התקציב שלך? 750 כמו ה X-FI או שאתה יכול יותר?

כעיקרון ה X-FI תומך בכול האפקטים החדשים במשחקים לכן הוא מומלץ לתחום הזה, ואני בתור בעלים של אחד כזה בהחלט מרוצה. למוסיקה יש את ה כרטיסים של M-AUDIO למשל אבל תלוי מה התקציב.

פורסם
  • מחבר

אותו סדר גודל

אני יותר מחפש משהו שינצאל את היכולות של הרמקולים שלי

הקטע של המוסיקה יותר חשוב מהמשחקים

פורסם
  • מחבר

נראה אחלה כרטיס

יש לו יציאה מוזהבת שכתוב עליה דיגיטל OUT

ולי יש כניסה לרמקולים גם מוזהבת דיגיטל IN

נשאלה שלי אם אני מחבר כבל כזה אז הוא מחליף לי את יתר החיבורים שמתחברים כיום מהמחשב לרמקולים (כבל ירוק , שחור , כתום)

ואם כן איזה כבל זה מאיפה קונים?

פורסם

בכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית שמיודעת לרסיבר.השאלה אם יש לך :)

פורסם
  • מחבר

coax זאת הכניסה שיש לי מאחורי הרמקולים

האם הכרטיס של M סטיודו הרוולושין שיש לו יצאת coax

יהיה ניתן לחבר בניהם והאם הוא מהווה תחליף לשלושת החיבורים הקיימים?

(ירוק , שחור, כתום)

פורסם

coax זאת הכניסה שיש לי מאחורי הרמקולים

האם הכרטיס של M סטיודו הרוולושין שיש לו יצאת coax

יהיה ניתן לחבר בניהם והאם הוא מהווה תחליף לשלושת החיבורים הקיימים?

(ירוק , שחור, כתום)

כן

פורסם

nanus היתה לך אחלה בחירה עם ה-X-fi ופתאום שינו את דעתך כמו נוצה ברוח עם איזה שטות שהרמקולים לא ינוצלו עד תום עם X-FI :screwy:

הביאו לך כתבה של איזה Anatoli אחד שאפילו לא בדק את הכרטיס ב-Surround כי יש לו רק Stereo :kopfpatsch: (ד"א הבנאדם הזה פסל את הכרטיס עוד לפני שיצא... הביקורת שלו זה הדבר האחרון שהיתי מתבסס עליה)

ואז הציעו לך כרטיס יחסית מעפן שנדלקת עליו (אלוהים יודע למה) ... תקרא את המסקנות על הכרטיס M-audio בביקורת שנתנו לך ותראה שאפילו ה-Audigy2 יותר טוב ממנו בסראונד ומשחקים.

בקיצור - סרטים \ מוזיקה \ משחקים \ 750ש"ח --->> ה-X-FI זה בדיוק מה שאתה צריך. אין סיכוי בעולם שתתאכזב ממנו ומהאיכות שלו.

אנשים פה בסרט של כרטיס יעודי למוזיקה בלבד -- שכח מזה, אתה צריך כרטיס אחד שיעשה הכל, לא 2 כרטיסים שיתחלקו ביניהם.

ואם משהו יאמר שה-M-Audio הזה נשמע (לאוזן) טוב יותר מה-X-FI בשימוש כל הערוצים אז ואללה אותו אחד סביר להניח סתום שתופס יותר מדי מהרמקולים והאוזניים שלו.

דבר אחד חשוב שאתה צריך לדעת במקרה ואתה הולך על ה-X-FI :

אל תקנה אותו לפני שיש לך אופציה להחזיר תמורת החזר כספי מלא !, במידה והוא לא עובד כראוי.

לא חסרות בעיות תאימות עם הכרטיסים מהסדרה הזאת והתמיכה של Creative די עלובה בעניין.

פורסם

הבעיות היחידות שיש לכרטיס הזה הן בלוחות מבוססים NFORCE 4, וכבר הוכח שהבעיה היא בארכיטקטורה של NFORCE 4.

רוב היצרנים הגדולים הוציאו עידכון BIOS שפותר את הבעיה.

פורסם

נשמע מגניב

פורסם

הבעיות היחידות שיש לכרטיס הזה הן בלוחות מבוססים NFORCE 4, וכבר הוכח שהבעיה היא בארכיטקטורה של NFORCE 4.

רוב היצרנים הגדולים הוציאו עידכון BIOS שפותר את הבעיה.

לא מדוייק. לי יש nforce 4 sli ואין שום בעיות עם ה-X-FI . לאחרים יש בעיות גם בלוחות אחרים של Core 2 Duo בכלל...

תעיף מבט בפורומים של Creative יש שם בעיות מכל הסוגים ושלל לוחות אם.

פשוט מאוד, אם אין החזר כספי מהחנות - לא קונים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים