פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר רגע רגע.. אני בהלם שנייה פתחתי את מה שאמרתי לי VTS_01_0.IFO וישש תודה אלוהים זה מראה לי עם כתוביות!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר אוייש תראה פתחתי את הסרט המקורי והכתוביות וזה קצת מאחר..אני אנסה להוריד כתוביות אחרות..ובטח זה יסתדר לא??חוץ מזה.. כשאני צורבת אני מכניסה את כול החביחלה של VIDEO_TS לצריבה..?ועוד שאלה קטנה.. הכתוביות לא בתחתי הסרט הם קצת באמצע אתה יודע באיזה פעולה אניאוכל להנמיך אותם???אלפי תודות לך!!!
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים אולי זה המיר את הפריימים/לשנייה ואז זה קילקל את הסנכרוןתבדקי את הAVI (עם אותה תוכנה MEDIAINFO) כמה FPS רשום ב VIDEO. אותו דבר לגבי אחד מה VOB (לא חשוב איזה שיהיה אחד מהגדולים של 1 GB)אם שניהם באותו FPS (למשל 25) אז זה בסדר מבחינת תוכנת ההמרה.לגבי הצריבה באיזו תוכנה? אי אפשר סתם לצרוב כ DATA, צריך לבחור ב DVD-VIDEO (למשל בנרו) לגרור את כל הקבצים - ללא התיקייה עצמה כי הוא מכין בעצמו.לגבי המיקום של הכתוביות אני לא יודע - באיזו תוכנה בסוף השתמשת להמרה?
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר אתה יודע מה אני אנסה לעשות עם כתוביות אחרות כי אין לי כוח להסתבך עם עוד תוכנה..אני צורבת בנרו 7 אני יודעת שלא בDATA אבל את כול הקבצים שיש בתיקיה VIDEO אני צריכה להכניס..?אני אנסה שוב להמיר ואם יהיה לי בעיות אני אפנה אלייך טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים כן את כל הקבצים שב VIDEO_TS. אין טעם לפנות ישירות - הפורום נועד לעזור גם כדי שאחרים יראו/יתרמו ידע אם אני או אחרים יענו זה כבר לא משנה
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר טוב בכול מקרה אלפי תודות!!!ניסתי כתוביות אחרות אבל זה לא מסתדר.. תראה ההבעיה שהמחשב שלי לא מצליח לרוב עם כתוביות SUB אז אני ממירה אותם ל STR ואז הם לא מתאימות את עצמן לסרט.. מהאני עושה..?
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים SUB מבוסס על פריימיםSRT על זמן.אם ההמרה ל SRT מתבצעת על בסיס זמן פריימים לא-נכון אז הכתוביות יצאו מסינכרון.תוכנה מצויינת לטיפול בכתוביות - subtitle workshop.רצוי מאוד לקרוא את קובץ העזרה ולרכוש נסיון בטיפול בכתוביות (המרה, איחוד, פיצול ועוד)תוכנת חובה לדעתי למי שצריך להתאים כתוביות.
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר השתמשתי בתוכנה והמרתי שוב והצלחתי להמיר הכול בסדר.. עכשיו יש לי שאלה קטנה בקשר לצריבה התיקייה VIDEO_TS היא 3.50 GB וזה לא המון?? זה יצרוב לי בסדר???
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר אני רוצה שוב לצרוב כי הכתוביות קצת באמצע המסך .. השתמשתי בתוכנה ConvertXtoDvd אודה לך אם תוכל למור לי איך לקרב אותם לתחתית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.