עבור לתוכן

חלונות ויסטה, איזה חומרה לקנות למחשב? כמה עצות שימושיות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי):

1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה.

2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'.

3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם.

אז מה כן:

1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32.

2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מינימום. (1 ג'גה בייט (זה אותו דבר)). לפחות מזה פשוט אימרו לא. עדיף dual DDR 2.

3. כרטיס מסך - רק חיצוני בינתיים, מינימום 128 מ"ב. זה מוציא מכלל אפשרות את ה- GMA950 של אינטל לניידים, לפחות אם רוצים תמיכה מלאה בממשק הגרפי. זה ממש בעייתי בשוק הניידים כי זה מייקר את עלות הרכישה בינתיים. בשוק המחשבים הביתיים, פשוט הזמינו - 256 מ"ב זיכרון פנימי, תמיכה ב-WDDM, pixel shade 2.0 ומעלה, תמיכה בdirect X 9. זה יעשה את העבודה.

4. כונן קשיח (בכל מקרה התכוונתם לקנות 80 GB ומעלה.

לגבי מערכת הפעלה חוקית - מי שקונה XP pro מקבל תמורת דמי משלוח של 15-25 אירו את הגירסא home basic. שהיא כשמה בסיסית.

מי שקונה xp home, צריך להוסיף יותר.

האחריות על שידרוג התוכנה היא שלכם ושל יצרן הנייד שלכם, לא של מיקרוסופט.

אני אוסיף אם יהיו שאלות.

קישור ששלחו לי ממיקרוסופט - ועניינו איזו חומרה תומכת בויסטה ולמה? (רב הנסתר על הגלוי)

http://technet.microsoft.com/en-us/windowsvista/aa905088.aspx

אתר שידרוג XP לויסטה של HP - כדוגמא:

http://hp.co.il/windowsvista/upgrade/

(יש לכם מזל, כמעט נמחק לי אבל כפתור הBACK הציל אותי ואתכם הרכשנים החדשים),

צאו למשימותיכם!

פורסם

תודה על הנסיון לעזור, אבל היות ורוב התרד שלך מתייחס לניידים, אני ארשה לעצמי להעביר אותו לשם, היות והוא לא כל כך רלבנטי לשולחניים, שבשוק הזה ממילא 99% מהמחשבים הם VISTA READY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים