פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים היופ התקנתי וינדוס מחדש וכונן אחד שהיו בו שמורים כל התוכנות שלי נדפק..כאילו אני נכנס אליו הוא מראה ש 17 ג'יגה בשימוש וכל התיקיות שהיו נשארו אבל רק לאחת מהן אפשר להכנס לכל השאר הוא אומר ש"אין גישה" להיכנס והתיקייה שנשארה שוקלת רק 2 ג'יגה כאילו 15 ג'יגה נעלמו לי בכונן....מה אני יכול לעשות כדי שיהיה אפשר להיכנס עוד פעם לתיקיות שהיו....?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים תנסה לבדוק אם יש שגיאות באותו כונן...(כפתור ימני על הכונן הבעייתי > מאפיינים > כלים > בדיקת שגיאות - בדיקה כעת)למרות שאני לא מאמין שזאת הבעיה..לאחר מכן נסה לפתוח את התיקיות ב"מצב בטוח"(F8 בהפעלת המחשב)זה לפחות ייתן לך כייוון למקור הבעיה שלך...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר לשני לא הבנתי...לראשון ניסיתי כבר וגם דרך הRECOVERY לעשות בדיקת שגיאות וגם סייפ מוד...בכל זאת תודה...עוד מישהו בבקשה יכול לנסות לעזור לי..??יש מצב שזה בגלל שהיה מותקן לי וינדוס XP PRO SP1 ועכשיעו התקנתי SP2???
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אם אתה אומר שזה קורה רק בכונן אחדאולי תנסה להעביר תיקייה בעייתית לכונן אחר ונסה לפתוח אותה שם...אם הבעיה הסתדרה תגבה את הכונן ופרמט אותו...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר אין אחי אי אפשר להעביר את התיקיות להכינס אלייהם למחוק אותם..בכלל אי אפשר לעשות איתם כלום..וזה מראה שהן לא תופשות מקום (0בתים) אבל בכונן זה מראה ש 17 ג'יגה בשימוש...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אתם בכלל לא בכיוון לדעתי הוא אומר שאין גישה כי כנראה הקובץ הזה היה מוגן במן הגנה בסיסית של הווינדוס הקודם כלומר אם הוא התיקיות הללו היו בשיתוף ברשת או מוגנים מסיבה כול שהיא על ידי הווינדוס כעת כאשר הוא התקין ווינדוס חדש אין הרשאה להכנס לקבצים אלה כעקרון זה בעיה אבל אני זוכר אם אני לא טועה ... דרך דוס, דוס נקי בלי ווינדוס ... תנסה להעתיק את הקבצים האלה מן התיקיות לקבצים חדשים
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים יכול להיות שמערכת הקבצים בכונן נדפקה. במקרה זה אתה צריך להשתמש בתוכנה יעודית, כדי לגבות את הקבצים. ולאתחל את הכונן מחדש. קרה לי אותו דבר...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אתם בכלל לא בכיוון לדעתי הנה, ישר ממייקרוסופט: "כיצד אוכל לדעת אם המחשב שלי נגוע בווירוס?" שים לב לאחד מהסימנים לכך שהמחשב עשוי להיות נגוע בווירוס... "אין גישה לדיסקים או לכוננים" http://www.microsoft.com/israel/athome/security/viruses/intro_viruses_signs.mspx
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר יכול להיות שמערכת הקבצים בכונן נדפקה. במקרה זה אתה צריך להשתמש בתוכנה יעודית, כדי לגבות את הקבצים. ולאתחל את הכונן מחדש. קרה לי אותו דבר...באיזה תוכנה השתמשץ אחי..?תודה לכולם על העזרה..רק מאיפה אני מביא דוס בלי וינדוס ?ואין לי וירוס כי רק התקנתי את הוינדוס וישר הוא לא נתן לי להכנס אלייהם..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים יש הרבה תוכנות לחלץ קבצים דוגמה - get data back - data recovery - norton recovery ויש עוד שכרגע לא זכור לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.