פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים זהו המפרט שלי:מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCoreלוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked)זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.Dצורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי]מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400Wאז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי?ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה?כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא?תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים http://www.microsoft.com/israel/windowsvista/getready/upgradeadvisor/default.mspx
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים ניסתי להוריד את זה פעמיים וזה לא עשה לי כלום, בגלל זה הגעתי לכאן. וניסיתה להפעיל את זה דרך התחל -) כל התוכניות -) Windows Vista Upgrade Advisor
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר כרגע חיפשתי ואין לי את זה בכלל....מוזר...בכל אופן...אף אחד לא מבין ויכול לומר לי אם זה מתאים?המפרט של המחשב הזה ממש חדש לפני שבוע רכשתי אותו.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים חוץ מהזיכרונות,הכל בסדרבשביל הויסטה לא מספיק 512,אתה צריך ג'יגה ואם אתה רוצה גם משחקים מעבר לסוליטר אז 2 ג'יגה
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים ^ יש לך בכלל ויסטה מותקן על המחשב שאתה מדבר? יש לי ג'יגה ומישחקים עובדים ביוק אותו דבר כמו ב XP , ניצול הזיכרון ב ויסטה הרבה יותר טוב מבXP , ככה שאין נפילת ביצועים במישחקים , ההפך.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים ^ יש לך בכלל ויסטה מותקן על המחשב שאתה מדבר? יש לי ג'יגה ומישחקים עובדים ביוק אותו דבר כמו ב XP , ניצול הזיכרון ב ויסטה הרבה יותר טוב מבXP , ככה שאין נפילת ביצועים במישחקים , ההפך.מחזק, גם אצלי אין שינוי לרעה במשחקים ב ויסטה,למרות שגם לא הבחנתי בשיפור כלשהו. וגם אני משתמש ב גיגה ככה שאין צורך לחשוש שגיגה זה לא מספיק.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר הצלחתי להוריד את התוכנה שבודקת האם המחשב שלי מתאים לויסטה.והוא רשם לי שהויסטה האופטימלית עבורי היא:Businessמה זה אומר על המחשב שלי? שהוא טוב? הBusiness מתאים למחשבים חזקים? או דווקא לחלשים?שורה תחתונה אם רשום הBusiness כרגע ואני אוסיף עוד כמה זמן עוד 512 זיכרון. אז יתאים לי יותר הUltimate?והאם כדאי בכלל הUltimate?והשאלה החשובה מכל- כביכול התוכנה הבודקת מסרה לי שזה יעלה. השאלה האם זה יעבוד מהיר וטוב? או שזה לא יזוז? כלומר עדיף מXP?[אני מדבר על המפרט הספציפי שלי כמובן]תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים תוסיף עוד 512 מגה בשביל להריץ את הממשק הגרפי החזק של ויסטה שבא בהום פרמיום ובאולטימייט.אני משתמש באולטימייט למה ללכת על פחות מהכי טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר בטח לך יש מחשב סוס.אבל אני שוב שואל-על המפרט שלי זה יזוז כמו הXP זז או איטי?[נגיד שעם 1ג'יגה]
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים ^ המחשב שלך הרבה יותר טוב משלי חוץ מהעובדה שיש לך פחות זיכרון.עם 1GB אתה מסודר.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר אהה אוקי..אם ככה אני אעבוד קצת ואביא זיכרון....פשוט כ"כ התבאסתי שראיתי שיוצא הויסטה אחרי שכבר קניתי את המחשב[לפני שבוע!!] ווחשבתי שאולי קניתי משהו חלש מידי וכשיצא הויסטה אז הוא כבר יקרא "ישן" והויסטה לא יזוז עליו.אבל אתה טוען שלך יש את האולטימט והמחשב שלי פחות טוב משלי והוא עובד סבבה אז אם ככה אני מאמין שאין ממה להתבאס.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים יהיה בסדר חחח. אל תדאג כי אתה נשמע לחוץ כמו לא יודע מה הכל יעבוד אצלך בצורה סבירה,תהנה.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים נכון ואני לא מבין למה קניתה 512 מהתחלה...ומחשב שלי בן שנתים וחצי בערך לא ציפיתו ממנו שיריץ ויסטה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.