עבור לתוכן

ת' 4000-8000: צריך המלצה למחשב נייד, להרצת VISTA בעתיד, והמשחק WOW

Featured Replies

פורסם

נמאס לי לשבת דבוק מול המחשב בתנוחה אחת, בזמן שאני משחק ב-world of warcraft.

אז חשבתי לעצמי לקנות מחשב נייד, שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל, ומשחקים אחרים בעתיד, בצורה חלקה, וגם יוכל להפעיל את VISTA הקרובה.

תקציב בין 4000-8000 שקלים, אתם תחליטו.

אם התקציב לא מספיק אז תגידו, ואני אשתדל להוסיף.

פורסם

אני לא מאלה שבונים מפרטים רק רציתי לציין שני דברים

אתה צריך לשים את התקציב גם בכותרת לפי חוקי פורום מפרטים

ולבוני המפרטים, כדי שwow ירוץ חלק על הגדרות הכי גבוהות צריך 1GB זיכרון, כרטיס מסך ששווה לgeforce 6800nu לפחות ומעבד ששווה לפנטיום 4 3ג'יגה הרץ( מה שגם שיש עכשיו ניידים עם core 2 duo)

פורסם

אחי זוכר את השיחה שלנו על כרטיסי המסך המובנים..

איך הוא יעבוד עם הכרטיס מסך Intel® Graphic Media Accelerator 950 ברזולוציה 1280?

יהיה 2G ראם מעבד E6300 והכרטיס הזה.. לא חייב על הדברים על הכי גבוהה העיקר שיעבוד נורמלי בכזאת רזולוציה אפשרי עם המפרט הזה?

פורסם

יש פורום לניידים. אני אישית ממליץ על HP DV6160.

5700, איפה שהוא באמצע התקציב שלך, כולל C2D T5500, זכרון 1GB, וכרטיס מסך סביר ביותר כENTRY LEVEL - GEFORCE GO 7400.

בכל מקרה, הועבר.

פורסם

הלאפ-טופ הישן שלי עם raedon 9200 ואיזה centrino 1.4GHz 768MB RAM הריץ WOW בסדר גמור. אני לא זוכר בעיות חוץ מאשר איזורים עמוסים. DDO בכלל לא עובד עליו בגלל שאין לו הרבה זכרון גראפי והמשחק יותר חדש ויותר כבד.

בכל מקרה לאפטופ למשחקים זה ממש בעיה והם לרוב יקרים וחיבים להשתמש בהם עם חיבור לחשמל במשחקים כבדים. בכלל לא כדאי לסמוך על הסוללה יותר מדי היא יותר לגיבוי מאשר לעבודה רציפה. חוץ מזה יש עניין שמחברים לרוב עכבר חיצוני (הפאד ממה גרוע) המקלדת זה עוד בסדר כי עברו למשחקים שמשתמשים ב ASDW במקום החצים.

בכל מקרה חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי אתר שנותן מפרטים תכניים לכרטיסי מסך של ניידים:

http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html

אין עדיין כרטיסי מסך ניידים שתומכים ב DX10 בשביל אילו צריך לחכות.

בדקתי קצת בזאפ

ראיתי ניידים בזאפ עם 7900GS שמתחילים ב 10000 שקל , 7600GS מתחילים בכ7600 שקל ה7400 מתחילים בכ5500 שקל . אתה פשוט יכול לחפש את שמות כרטיסי המסך שאתה מעוניין בהם בקטגורית מחשבים ניידים (יש שני אפשרויות מתחת לקופסת החיפוש) ולמצוא ניידים עם הכרטיס הזה (לפעמים הוא לא מוצא משהו מתאים וצריך לבדוק כל מוצר).

המחשב הנייד שלי למרות שהוא לא סוחב משחקים חדשים הוא עדיין סביר בשבילי כי אני בכל מקרה משחק משחקים ישנים שלא דורשים גרפיקה תלת מימדית ובעיקר הורגים את המעבד בגלל האמולציה.

פורסם

דבר ראשון אין כמו - WOW !!!!!

אני אישית לא הייתי משקיע במחשב נייד למשחק כמו WOW (עדיף מחשב נייח).

אבל אם כבר נייד אז לא פחות מ-:

1.מעבד DUO2 2GH.

2. 1GB 667 DRR2 זיכרון.

3. ברטיס מסך עם 256 זיכרון לפחות (לא כל כך משנה איזה כרטיס) המלצה: NVIDIA QUADRO.

אני משאר שלא אמורה להיות בעיה לקנות כזה מחשב ב-8000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים