עבור לתוכן

שאלות לגבי סמפרון

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש

השאלות שלי לגבי סמפרון הם:

1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח.

אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר.

ממש לא משנה לי כהוא זה.

2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים

3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה?

תודה,

גבריאל

נ.ב.

אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424502

שימו לב המטרה העקרית היא שלא יהיה רעש - אבל שלא יהפך לאבן נגף במחשב

כמו כן אני צריך ספק כח שלא ירעיש ויספק מתח יציב בהספק טוב (משהו בסביבות 400 וואט) - את שני הנושאים האלה אני "אדביק" בבוא הזמן

פורסם

דבר ראשון לא ציינת תקציב..

1)לי יש סמפרון ואני משחק עליו משחקים חדשים בהגדרות גבוהות ב-1024*768

2)לגבי גוף קירור פאסיבי לא נראה לי שכדאי לקחת ת'סיכון - לא חסרים גופי קירור מאוד שקטים וזולים כמו של AC למשל

פורסם

הסמפרון שיש לי הוא מעבד מצוין מריץ כל משחק על הכי גבוה ב1280*1024 לפחות וכמובן שזה נובע מהכרטיס מסך גם, לעבודה משרדית הוא יהיה הרבה יותר מטוב כנ"ל סרטים מוזיקה משחקים וכדומה...

גוף קירור קנה אקטיבי דהיינו עם מאוורר וגוף קירור אל תקח פסיבי זה לא יתן לך יתרון משמעותי.

פורסם

הסמפרון לא פולט הרבה חום, אפשר בלי בעיה לשים עליו קירור פסיבי

פורסם

בדיוק הוא מאוד קריר אצלי הוא עכשיו על 23 אידאלי ו30 על עומס וזאת אפילו אחרי OC של 800 מגהרץ.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון לא ציינת תקציב..

1)לי יש סמפרון ואני משחק עליו משחקים חדשים בהגדרות גבוהות ב-1024*768

2)לגבי גוף קירור פאסיבי לא נראה לי שכדאי לקחת ת'סיכון - לא חסרים גופי קירור מאוד שקטים וזולים כמו של AC למשל

תודה על התגובה' date='

לא ציינתי תקציב כי השאלה היא יותר כללית ואני לא בא לבקש עזרה בקטע של מפרט כרגע (אני מודע לזה שצריך תקציב בכותרת

וכאשר אבנה מפרט אציין תקציב בכותרת).

הרעיון שלי הוא לבנות כרגע מחשב עם סמפרון - AM2 - ובעוד כחצי שנה עד שנה לקנות אתלון X2 - כישיהיה לי קצת יותר כסף :smile1:

על איזה סמפרון אתה ממליץ?

חשבתי על 3400

[url']http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4115&zap=1

בנוסף על איזה גוף קירור ספציפי אתה ממליץ - השקט חשוב אך גם המחיר

תודה רבה לכולם

גבריאל

פורסם

אם אתה נעול על קירור פסיבי לך על ההצעה הנ"ל שליאור הציע לך

אני חושב שאין טעם להוסיף כסף לכזה מעבד - אלא אם כן אתה מתכנן OC

ה-3400 שהצעת מעולה לדעתי

ולגבי גוף קירור אני ממליץ לך על Alpine 64 של ארקטיק קולינג - עולה כ-50 שקלים והרבה יותר שקט מהגוף קירור המקורי

הכרטיס מסך שרצית גם מומלץ אבל אני מאמין שאפשר למצוא ביותר זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים