עבור לתוכן

עוד ירידת מחירים של AMD

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין איך AMD יכולה להשאיר את ה FX-62 במחיר 700$ שבמחיר 1000$ מקבלים 2 FX-70 עם לוח אם.

אני מניח שהשמועה על כך שלא ניתן לרכוש פלטפורמות 4X4 אלה במסגרת מחשבים מוכנים כנראה נכונה. אחרת אין הצדקה ל FX-62 ב 700$.

פורסם

יש אני הולך ליפתוח במבה בתיקווה שיצא לי שם sempron

פורסם
  • מחבר

בתפוצ'יפס תמיד מקבלים זבל ;D

shlomom קיבל ככה את הזכרונות שלו :smile1: (בצחוק שלמה...)

פורסם

כנראה שאנחנו עומדים ממש לפני ההשקה של K8L, לא סתם יורידו מחירים ככה רוצים לגמור את המלאי של k8 ;)

פורסם

^^^^^

נכון, אנחנו עומדים לפני ההשקה. חצי שנה לפני ההשקה... ::)

פורסם

כנראה שאנחנו עומדים ממש לפני ההשקה של K8L, לא סתם יורידו מחירים ככה רוצים לגמור את המלאי של k8 ;)

או שהמלחמה נגד ה-E6300 ומשפחתו קשה מדי

פורסם

מעניין איך AMD יכולה להשאיר את ה FX-62 במחיר 700$ שבמחיר 1000$ מקבלים 2 FX-70 עם לוח אם.

אני מניח שהשמועה על כך שלא ניתן לרכוש פלטפורמות 4X4 אלה במסגרת מחשבים מוכנים כנראה נכונה. אחרת אין הצדקה ל FX-62 ב 700$.

תסתכל שוב ברשימת המחירים של AMD - כנראה שינו את זה מאז שהסתכלת:

http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html

ב $713 יש את ה FX-62 ל AM2 בלבד.

ב $599 יש את ה FX-70, שהוא לסוקט 1207FX, שעובד ב 200MHz פחות. עכשו, אם הבנתי נכון את ה "$599/pair" אז מקבלים 2 מעבדים כאלו?

אני מניח שסידרת ה FX-70 יותר טובה מסידרת ה FX-60, אז אני מסכים מאד עם shlomom - אין ממש הצדקה לקנות מערכת מבוססת FX-62.

אגב, ב $799 יש כבר את ה FX-72 (שוב יש את העניין של ה pair), שהוא בעל נתונים זהים ל FX-62. תסיקו לבד מה זה אומר.

פורסם

או שהמלחמה נגד ה-E6300 ומשפחתו קשה מדי

למה למה למה ליאורררR? עכשיו עוד תרייד של 100000 עמודים למההה?

פורסם

^^^^^

האמת, אם ב-600$ מקבלים שני מעבדים כאלה ולוח, זה שווה ביותר :xyxthumbs:

פורסם

^^^^^

האמת, אם ב-600$ מקבלים שני מעבדים כאלה ולוח, זה שווה ביותר :xyxthumbs:

רק זוג מעבדים עולה 600$. הלוח עולה בנוסף בסביבות ה 400$ אבל זה לא מחיר רשמי כי אי אפשר לקנות אותו בנפרד בינתיים.

פורסם

צעד חשוב... אבל די חסר תועלת מול הקור2דאו.

למרות זאת, בחנויות מחשבים עדיין מצליחים למכור מחשבי P4 חדי ליבה במחירים קרובים למחשבי קור2דאו. אז ללקוח הקלולס הרגיל - אפשר בוודאי גם לדחוף את המעבדים הללו, שלפחות עדיפים על הפנטיום 4\D שעדיין נמכרים בכמויות לא מבוטלות.

פורסם

סדרת ה FX 70 אכן נמכרים בזוגות

כלומר הFX-70 עולה 600 דולר ל2 מעבדים

אכן מחיר די זול

עכשיו השאלה שלי היא לא בקשר ללוח

אלא בקשר לאיכות המעבד!!

פעם הFXים עלו הרבה כי הם היו הטופ שבטופ, המובחרים ביותר מפס היצור!!

עכשיו עם מחיר יחסית זול (300 דולר לאחד) האם AMD יצליחו לשמור על האיכות הגבוהה של הFXים ועדיין לעמוד בדרישות שיהיה?

פורסם

סדרת ה FX 70 אכן נמכרים בזוגות

כלומר הFX-70 עולה 600 דולר ל2 מעבדים

אכן מחיר די זול

עכשיו השאלה שלי היא לא בקשר ללוח

אלא בקשר לאיכות המעבד!!

פעם הFXים עלו הרבה כי הם היו הטופ שבטופ, המובחרים ביותר מפס היצור!!

עכשיו עם מחיר יחסית זול (300 דולר לאחד) האם AMD יצליחו לשמור על האיכות הגבוהה של הFXים ועדיין לעמוד בדרישות שיהיה?

4x4 היא פלטפורמה שאת הפירות שלה נראה כאשר K8L יצא לאור, וזאת אני אומר כי כרגע הצריכת חשמל לא מצאותית, ספק של 600w לא זול היום. לדעתי AMD בונה לעצמה תשתית של שרתי 4p למשתמש הביתי יחד עם הדור הבא של המעבדים ב-65 ננו וצריכת חשמל נמוכה, AMD תיצור לעצמה מצודת כוח מול אינטל. תארו לעצמכם 4x4 יחד עם ברצלונה x4 מפלצת ביצועים.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי מה ההבדל בין זה לבין פשוט לקנות לוח של שרת ו-2 או 4 מעבדים (חוץ מההבדל בסוג הזיכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים