עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי טוב היום לAGP?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דווקא הכרטיס הזה ניראה לי יותר רציני מבחינת קירור מאשר זה

http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/

לאיזה כרטיס של ATI בתושבת PCI-E הוא משתווה?

פורסם

הוא אמור להיות קצת יותר טוב מ X1950PRO ל PCIE אני מתאר לעצמי שב 5-7% הוא יהיה יותר טוב , אבל אני מחכה לבנצ'ים כי גם אני חושב לקנות אותו.

פורסם

אין ספק הכרטיס הכי חזק היום לAGP הוא X1950P ועדיף גירסאת 512M ( יש גם כזאת ל DIAMOND MM).

הבא אחריו שקצת קרוב אליו יהיה ה +7800 ולפי המחיר שלו הוא לא ממש אופציה

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז אני ימתין לו ;D

ידוע לכם אם גם הכרטיס של power color יגיע לארץ? או שזה רק הSAPPHIRE?

פורסם

אתה מחליף את ה X800XT שלך? לא חבל להשקיע כל כך הרבה על מערכת עם אפיק AGP כשיש לך כרטיס כל כך חזק?

פורסם

למרות שיש הבדל מורגש מאד לכרטיס החדש shader 3 , HDR וכמובן יכול גרפית חזקה יותר,

כמו שציין כבר ת'רידי אני לא בטוח שכדי למרעכת שלך ולמערכת AGP בכלל לשדרג מ X800XT עדיף לחכות עוד שנה וקצת ולקנות מחשב חדש.

אלא אם אתה ממש לא רוצה לוותר על משחקים כמו GOTIC 3 , OBLIVION ברזולוציה גבוהה יותר ובהגדרות גבוהות יותר ובנוסף גם היתרונות שצויינו כבר, שיקול שלך.

פורסם

^ לי יש R9800P אתה אומר שווה לי להחליף?

פורסם

האם אתה מרוצה איך משחקים רצים? אם אין בעיה, למה לשדרג?

אם אתה רוצה בעתיד לעבור לכרטיס תומך DX10 והכרטיס הזה מספיק לך, אני אומר תשאר איתו עד השדרוג

אם אתה לא חושב לשדרג לכרטיס תומך DX10, אך אתה רוצה ביצועים יותר טובים, חכה כמה שבועות ולך על כרטיס ה AGP הכי טוב והכי זול (כך זה נראה)

פורסם

הוא יהיה הכי טוב, אבל מה פתאום הכי זול ?!

פורסם

הוא יהיה הכי טוב, אבל מה פתאום הכי זול ?!

אם אתה מתכוון ל X1950 PRO AGP, אז הוא יהיה הכי זול (ממה שנראה כרגע) מכרטיס ה AGP ההכי טוב כרגע (אחד מתחת ל X1950 PRO), ואפילו כמה מתחת

לזאת הכוונה

פורסם

האם אתה מרוצה איך משחקים רצים? אם אין בעיה, למה לשדרג?

אם אתה רוצה בעתיד לעבור לכרטיס תומך DX10 והכרטיס הזה מספיק לך, אני אומר תשאר איתו עד השדרוג

אם אתה לא חושב לשדרג לכרטיס תומך DX10, אך אתה רוצה ביצועים יותר טובים, חכה כמה שבועות ולך על כרטיס ה AGP הכי טוב והכי זול (כך זה נראה)

ההבדל בין 9800P לX1950P הוא עצום.

הכרטיס שלך לדעתי כבר חלש ויש הרבה משחקים שהוא כבר לא מושך טוב בכלל

השאלה היא כמו שצויין - אם אתה מבסוט ממנו כרגע, והוא לא מגביל אותך, אפשר להמתין אבל אם אתה מרגיש בחולשה שלו, למשל שאתה לא יכול להעלות פילטרים וכדומה אז השדרוג יהיה ענק.

קח גם בחשבון שתוך שנה כל מערכות הAGP יצטרכו לעבור שדרוג. המשחקים יהיה חזקים יותר יתמכו ב DX10 וב מס' ליבות. כרטיסי הדור שני כבר יתנו תמיכה טובה לזה, כך שנצטרך ויסטה ומעבד מרובע ליבות. והX1950P ימצא את עצמו תקוע במערכת הישנה עם DX9.

בקיצור, שדרוג AGP כן או לא יהיה פקטור של-

- עד כמה הכרטיס הנוכחי מגביל אותך כיום

- התקציב שאתה מוכן להשקיע למטרה ומה אתה מצפה מהשקעה ( רמת ביצועים וסוג המשחקים שתשחק)

- פשוט הידיעה שזה פתרון זמני לשנה+ / תדרש מאוחר יותר בהוצאה בלתי תלויה על מערכת חדשה - שיקול תקציבי נוסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים