עבור לתוכן

סרטון מדהים של הופעה ברוסיה ב1991, עם PANTERA,ACDC,METALLICA ועוד! שווה לראת

Featured Replies

פורסם

טוב לפחות השירים שלהם נשארו...

בכל זאת טוב שמטאליקה עדיין קיימים למרות שהאלבום האחרון שלהם לא משהו.

• תגובות 52
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

^^^

בדיוק!

אני מסכים שהאלבום החדש היה יכול להיות הרבה יותר טוב. אני אפילו עשיתי גרסה חדשה של השיר FRANTIC עם כמה חברים...

מצפים לאלבום החדש שלהם!

פורסם

ומתי הוא יוצא?

ד.א מישהו פה שומע Paradise lost או שרק אני ?

פורסם

האלבום החדש של מטאליקה אמור לצאת מתישהו ב-2007, בשונה מהאלבומים האחרונים יפיק אותו ריק רובין (ולא בוב רוק שהפיק את כל האלבומים של מטאליקה מאז 1991) וחברת ההפצה החדשה היא Warner.

מטאליקה ניגנו לייב כבר 2 שירים מתוך האלבום, הראשון The New Song, והשני The Other New Song (כמה מקורי..)

פורסם

שמתם לב שמטאליקה רק הידרדרו מאז שהם הסתפרו (מ-load שנת 97 נראה לי או 96 ??? )

מסכנה : אם אתם מטאליסטים אז אל תסתפרו. ::)

פורסם

לא ממש... הם נפתחו לסגנונות חדשים, שילבו בשירים שלהם מוטיבים שונים - העובדה שהם הסתפרו לא קשורה למה שהם מנגנים.

פורסם

האלבום החדש של מטאליקה אמור לצאת מתישהו ב-2007' date=' בשונה מהאלבומים האחרונים יפיק אותו ריק רובין (ולא בוב רוק שהפיק את כל האלבומים של מטאליקה מאז 1991) וחברת ההפצה החדשה היא Warner.

מטאליקה ניגנו לייב כבר 2 שירים מתוך האלבום, הראשון The New Song, והשני The Other New Song (כמה מקורי..)

:'(

מה זה זה? זה מטאליקה זה?!

זה יותר קרוב לנערי מקהלה בכנסייה...

יכול להיות שזה בגלל שהם הפסיקו להסניף\ לעשן\ להזריק?

פורסם

לאדע, השיר השני באמת קצת מוזר

מה שכן הסולואים חזרו להיות מהירים ודומים מאוד למה שיש ב-Kill 'em All אבל השירה של הטפילד לא משהו - עדיין אלה גירסאות ראשוניות ומכאן אפשר לפתח דברים לא רעים בכלל :) אני מצפה מאוד לאלבום הזה

פורסם

קיצר התמסחרו...

כמו paradise lost השירים החדשים שלהם פשוט זוועה אבל הישנים פשוט מעולים.

פורסם

התמסחרו... יש לך בכלל מושג מה זה אומר?

בתקופה שהם כביכול "התמסחרו" כבר היה למטאליקה כל כך הרבה כסף... שתאמין לי שזה לא מה שעניין אותם.

איך שאני אוהב שזורקים התמסחרו... :pissed:

פורסם

צודק...הם סתם הזדקנו ונהיו גרועים

מצד שני, מטאליקה יכולים להקליט את הפלוצים של עצמם ועדיין יהיה גרעין מעריצים שיאהב את זה :nixweiss:

פורסם

המ... גם הרולינג סטונז ולד זאפלין ניגנו (ומנגנים) בגיל יחסית מבוגר- והם נשמעו סביר יחסית לזוועה של מטאליקה...

פורסם

זוועה... בחייכם ..

השאלה היא עד מתי לד זפלין והרולינג סטונס יצרו חומר חדש... אני נהנה לשמוע כל הופעה של מטאליקה מכל זמן שונה (יש לי אוסף של הופעות מכל השנים) מנגנים את החומר הישן שלהם.

פורסם

התמסחרו... יש לך בכלל מושג מה זה אומר?

בתקופה שהם כביכול "התמסחרו" כבר היה למטאליקה כל כך הרבה כסף... שתאמין לי שזה לא מה שעניין אותם.

איך שאני אוהב שזורקים התמסחרו... :pissed:

כן התמסחרו כדי שעוד אנשים ישמעו אותם.

הם עברו יותר לסגנון החדש של הרוק ונשמעים יותר כמו p.o.d וכאלו.

פורסם

לא.

תראה את הסרט Some kind of Monster

אתה תבין הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים