עבור לתוכן

סרטון מדהים של הופעה ברוסיה ב1991, עם PANTERA,ACDC,METALLICA ועוד! שווה לראת

Featured Replies

פורסם

חברה, מישהו פה יודע איזה שירים פנתרה ביצעה בהופעה? כי הם פשוט נתנו הופעה פצצה :hat:

ובאשר למטאליקה, איזה שיר הם עשו אחרי enter sandman?

תודה :xyxthumbs:

• תגובות 52
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה, מישהו פה יודע איזה שירים פנתרה ביצעה בהופעה? כי הם פשוט נתנו הופעה פצצה :hat:

ובאשר למטאליקה, איזה שיר הם עשו אחרי enter sandman?

תודה :xyxthumbs:

בקשר לפנתרה אני לא יודע, כי אני לא בדיוק שומע אותם, אני רק יודע שאחד השירים זה Cowboys From Hell.

השיר שמטאליקה מנגנים אחרי Enter Sandman הוא כמובן Creeping Death האגדי מן האלבום האגדי Ride The Lightning (האלבום השני, לפני Master of Puppets), אותו שיר שאיתו מטאליקה פתחה את הופעותיה בארץ, מפני שהנושא שלו הוא מכת בכורות ביצירת מצרים ;)

פורסם

תודה רבה

:xyxthumbs:

פורסם

בקשר לפנתרה אני לא יודע, כי אני לא בדיוק שומע אותם, אני רק יודע שאחד השירים זה Cowboys From Hell.

השיר שמטאליקה מנגנים אחרי Enter Sandman הוא כמובן Creeping Death האגדי מן האלבום האגדי Ride The Lightning (האלבום השני, לפני Master of Puppets), אותו שיר שאיתו מטאליקה פתחה את הופעותיה בארץ, מפני שהנושא שלו הוא מכת בכורות ביצירת מצרים ;)

אכן creeping death

שיר ענק ;D

תודה :yelclap:

פורסם

אתה חזק אתה...

פורסם
  • מחבר

So let it be written

So let it be done

I'm sent here by the chosen one

So let it be written

So let it be done

To kill the first born pharaoh's son

I'm creeping death!

פורסם

חחח יותם, צרף אותו לאייסי..

any metallica fan is a friend of mine? :silly:

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

My Messenger:

tamir_nauman @ hotmail.co.il

פורסם

אתה חזק אתה...

I do my homework 8)

פורסם

חח מכיר אבל תודה בכל מקרה :]

למה אין כאלה בישראל למה >:(

פורסם

חזק,פנטרה ומטאליקה הלהקות האהובות עליי. :yelclap:

חבל שפנטרה לא פעילים עכשיו.

נראה לי הגיטריסט שלהם מת ב2004 :'( (זה עם הדין)

פורסם

אתה מדבר על דימבאג דארל, אני אומנם לא אוהב את סגנון הנגינה שלו אבל הוא נחשב לאחד הגיטריסטי רוק הטובים ביותר אי פעם והוא בהחלט היה גיטריסט מוכשר וחדשני.

הוא אכן מת ב2004, אבל לא מוות טבעי - הוא נרצח על ידי מעריץ משוגע בהופעה של להקתו החדשה אחרי פירוק פנטרה - DamagePlan.

פורסם

למה בכלל פנטרה התפרקה?

פורסם

הזמר שלהם עזב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים