פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים אם סיימת עם הדבר הזה שקוראים לו ביה"ס..אז למה אתה קם בבוקר ?????ניסית פעם לאכול תוך כדי שינה??? ;D
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים מחבר אז לא נגלה להם מי אתה... ואני קם בבוקר פשוט בגלל שאני מתעורר לבד.. :-X למרות שבחודשיים האחרונים סוף סוף אני מצליח לישון עד 11:00-12:00 בערך... איזה כיף.. לפעמים אני יוצא מהמיטה רק כשאני רואה את האוטובוס שחוזר מהביצפר עובר לי ליד הבית..
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים למה אף אחד לא טרח לשלוח לי דואר , או הודעה או משהו ?זה נותן לי הרגשה שאני לא רצוי .....
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים עברתי בסביבהכשאתה משתמש בסמים , אתה לא יכול פשוט להפסיק , זה יהרוג אותך ....בהדרגה ....זה יותר קל ככה
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים למה אף אחד לא טרח לשלוח לי דואר , או הודעה או משהו ?זה נותן לי הרגשה שאני לא רצוי .....זה עדיין לא סגור, אבל תבוא !
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים תתנו בבקשה תאריכים.יש פה אנשים (אני!) שלא יודעים מתי החופש מתחיל ולא רוצים לדעת מתי הוא נגמר.כבר פעם שלישית שאני חוזר על זה!החופש מתחיל בתאריך 11.12 ונגמר(מה לעשות, לכול דבר טוב יש סוף)ב-17.12
פורסם 2001 בדצמבר 323 שנים אנשים!!!!!!!!!יום ראשון של החופש נפגשים!!!זהו!!11.12זהו!סיימנו!לא, לי זה לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.