פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים תפסיקו להתבכיין.המקום שנקבע הוא קניון לב המפרץ.מי שמתכוון לבוא, שירשום, ויעזור להחליט על תאריך...מי שלא מוכן להזיז את עצמו יותר מ-50 מטר מהבית, שלא יעשה טובות!
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים חברה המצב לא טוב בחיפה כרגע אני מציע בת"א שכרגע רגוע שם אפילו ברעננה או מקום במרכז זה הכי הוגןחוץ מזה אני רוצה לבוא אבל אני לא יוכל כל כך רחוק
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים OK, יש לשם רכבת שעוצרת לכם ממש ליד הדל של הקניון, לא צריך להתאמץ!...המקום הזה זה קניון, שאמור להיות כמו לב.במלחמת המפרץ הוא היה בבניתו ושניה לפני שפתחו אותו או קצת אחרי שפתחו אותו אני לא זוכר... נפל לשם טיל חמוד במשך שנה היה תלוי שם כאילו טיל.ומכאן השם לב המפרץ.בהתחלה הקניון היה מבטיח ומעניין והיו שם הרהב אנשים, עם הזמן אנשים הבינו שאין מה לעשות שם ועכשיו יש שם 50 אנשים שהם עובדים שם ו30 אנשים ליום ממוצע קונים שם.המיקום של הקניון אטרקטיבי מאוד: יש ליד שוורמאה חזן, עתיד מחשבים, הצפות- אם יש גשם וכו'...אני בא בכל מקרא.עריכה:כאמור, המקום אינו אטרקטיבי לפיגועים בגלל שאין שם אנשים כך שאפשר להיות רגועים.
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים מחבר עריכה:כאמור, המקום אינו אטרקטיבי לפיגועים בגלל שאין שם אנשים כך שאפשר להיות רגועים.ובנוסף, זה אידיוטי לא לצאת מהבית בגלל שמפחדים מפיגועים.זה אפילו עוד יותר אידיוטי להגיד "בחיפה יהיו פיגועים, בתל-אביב לא יהיו"...
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים אני בא 1000%אני מציא את היום הראשון של החופששיהיה כבר על ההתחלה מה לעשות.אני בעד....
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים תתנו בבקשה תאריכים.יש פה אנשים (אני!) שלא יודעים מתי החופש מתחיל ולא רוצים לדעת מתי הוא נגמר.
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים מחבר אני מחכה לחופש בקוצר רוח....כבר חודשים על גבי חודשים, כל יום אני צריך לקום בבוקר, וללכת למחשב.. ;D
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים אני מחכה לחופש בקוצר רוח....כבר חודשים על גבי חודשים, כל יום אני צריך לקום בבוקר, וללכת למחשב.. ;Dמתי אתה מתגייס כבר, נודניק!
פורסם 2001 בדצמבר 223 שנים לי אין בעיה להגיע לשום מקום, אני פשוט מפחד מה יעשה לי עושק קברים שיגיע לשם.... :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.