עבור לתוכן

מי ינצח?blu ray או HD-DVD

Featured Replies

פורסם

לפי דעתכם מה ישלוט בשוק - 1.הדיסקים של BLU RAY או 2.HD-DVD

פורסם

HD-DVD בגלל מחירו הזול (יחסית).

פורסם

וגם בגלל שמפיצים פורנו בHD-DVD וגם בגלל שPS3 עולה הרבה מדי כסף.

פורסם

לדעתי (הלא מקצועית) שני הפורמטים יתחלקו בשלל..בגלל ששניהם מגובים בחברות ענק שידחפו את שניהם קדימה..כמובן שעדיף שלא תהיה מלחמה כזאת בגלל שבסוף רק הצרכן יפסיד בגלל שחלק מהסרטים ייצאו רק על BD וחלק רק על HD-DVD..הכי משתלם כלכלית יהיה להרכיב ספריות משני הסוגים ולקנות נגנן שתומך בשני הפורמטים..משהו חוץ מזה יהיה פשוט טמטום

פורסם

אז זהו שלא, שלא כמו DVD רגיל יש הבדל עצום בין עלות יצור מדיית BR לעלות יצור מדיית HD.

BR יהיה יותר לסרטים ולאנשים מקצועיים, HD זה יהיה יותר למשתמש הבייתי.

(וזה ברור ששניי הפורמטים ימוזגו ביחד מתישהו).

פורסם

הכל תלוי בחברות צד שלישי וכמה הן יהיו מוכנות להשקיע בכל פורמט..בלי תמיכה נרחבת מחברות קל מאד להשרף

פורסם

הדבר הזה הוא איום ונורא.

עד היום היה רק פורמט אחד, CD, ואז DVD (היה לו מתחרה אבל הDVD הביס אותו מאוד מהר והשני נעלם), ועכשיו מה? אם יהיה לי נגן BLU RAY ויצא סרט שאני מת לראות ב HD-DVD? מה אני אמור לעשות?!

פורסם

קודם כל, פותח הט'רד בבקשה תשנה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.

הכל תלוי בחברות צד שלישי וכמה הן יהיו מוכנות להשקיע בכל פורמט..בלי תמיכה נרחבת מחברות קל מאד להשרף

לא קשור, החומרים שמהם מיוצרים מדיות ה-BR יקרים יותר מהחומרים שמיוצרים מהם מדיות HD-DVD, לא משנה מי יתמוך במה, חומר קשה להשגה ימכר בעלויות גבוהות.

הדבר הזה הוא איום ונורא.

עד היום היה רק פורמט אחד, CD, ואז DVD (היה לו מתחרה אבל הDVD הביס אותו מאוד מהר והשני נעלם), ועכשיו מה? אם יהיה לי נגן BLU RAY ויצא סרט שאני מת לראות ב HD-DVD? מה אני אמור לעשות?!

לא קריטי, הרי זה ברור שייצאו נגנים\צורבים שתומכים בשתי הפורמטים מתישהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים