פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מפרט:Model : Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHzMainboard :965P-DS3 GigabyteTotal Memory : 1023MB2X512 ToinmosMonitor/Panel : SyncMaster 931B/931BF/931BA/930BA(Digital)Adapter : NVIDIA GeForce 6600Hard Disk : Maxtor 6V160E0 (149GB)CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Service Pack 2)אחת ליום בערך בדרך כלל במשחקים אבל לא רק המחשב זורק מסכים כחולים אשר מצורפים להודעה זו.פעולות שנעשו:- המחשב פורמט פעמים- הותקנו הדרייברים הכי חדשים- עודכן הביוס(F5)כמו כן, בתחילה נחשד כרטיס המסך בבעיה והוא הוחלף. אך הבעיה ממשיכה.אני כבר מתחיל להתיאש..אם למשהו יש פתרון אודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחזק. בדרך כלל זכרונות גורמים לזה. בייחוד כאשר הכרטיס מסך הוא לא הבעייתי ופרמוטים לא עזרו.תריץ את הבדיקה לכ-6 שעות לפחות. מעבר אחד של 20 דקות לא באמת מהווה אינדיקציה.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים הדרייברים של הכרטיס מסך הכי חדשים.להלן צילום של MEMTESTלאחר ריצה של 7:50אין שגיאות בכללמה זה יכול להיות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים קצה חוט:http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&aq=t&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2005-51,GGLG:en&q=driver%5firql%5fnot%5fless%5for%5fequal
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים על פניו עושה רושם של בעיה עם הדרוורים של הכרטיס מסךהלוח שלך GA-965G-DS3 בניגוד GA-965P-DS3 בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואולי כאן יש התנגשות בין שני הכרטיסיםתנסה לבטל אותו בביוס להסיר את כל הדריוורים ואז להתקין אותם מחדש
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר טעות שלי, הלוח הוא GA-965P-DS3 - ללא כרטיס מסך מובנה רק ה6600 שהוחלף לפני כחצי שבוע מצ"ב עוד מסך כחול טרי טרי מהיום אם תשימו לב, כל פעם מתקבל מסך כחול שונה. מה אפשר לעשות? אני כבר [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים שים לב, נראה מוזר אבל אני ממליץ בחום לנסות, לי זה עבד:היתה לי בעיה מאוד דומה (נראה לי שאפילו בדיוק אותן הודעות במסכים הכחולים) כל פעם שהייתי משחק במשחק FEAR. מסתבר שאצלי הבעיה היתה בדרייברים לא עדכניים של כרטיס הקול (שהוא On Board). אני יודע, זה נשמע מוזר, אבל זה פתר לי את הבעיה לגמרי (ואת בעיות הסאונד שגם היו לי במשחק..)תנסה לעדכן דרייבר של כרטיס הקול לעדכני ביותר. (אני מניח שגם שלך הוא On Board)
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים אולי זה יעזור http://support.microsoft.com/kb/314063תנסה גם להריץ MEMTEST לחלונותאצלי ב DOS זה לא מצא כלום ובחלונות כן ובסוף היסתבר שזיכרוןלא מתאים ללוח אםתנסה גם להסיר את הדריורים של הכרטיס מסך ולהתקין גירסה יותר קצת יותר ישנהאולי החדשה היא זאת שעושה את הבעיות
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר OK... לאחר שלוש הרצות של EVEREST System Stability Test שערכו בין 50 שניות לשתי דקות עד לקריסת המערכת התקבלו התוצאות הבאות:הרצה ראשונה - המחשב ביציע ריסטרט לאחר ריצה של 50 שניותהרצה שניה - מתקבל מסך כחול (מצורף)הרצה שלישית - מתקבל מסך כחול (מצורף)בשונה מקריסות קודמות של המערכת הפעם נוצרו קבצי DUMP (מצורפים)memtest לוינדאוס לא מצא שום שגיאה.למשהו הישועה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר טוב.. ניסיתי להחליף ספק אך הבעיה לא נפתרה.עכשיו בדקתי באוורסט System Stability Test כל בדיקה בנפרד.המחשב קורס אך ורק בבדיקה Stress CPU תוך 10 שניות עד דקהמה זה אומר?שזה המעבד? לוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.