פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים רק אל תשים אותו (הדיסק הישן) ראשי - זה יאיט לך את המערכת באופן משמעותי.כאן דיסק 80GB לדוגמהhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2423&Pname=
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר רק עוד שאלה אחתאם אני שם אותו ראשי הוא יכול לפגום במשהו? חוץ מבמהירות? אני מתכוון ממש לפגום באחד החלקים במחשב?כי אם לא אולי פשוט אני יסבול איתו חודש אחד ואחר כך יקנה 250 או 300 ג'יגה..
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים כנראה שלא תהיה בעיה - אבל מה זה יתן לך לשים אותו ראשי?הרי תהיה חייב לפרמט אותו במחשב החדש אם תשים אותו ראשי!
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר אין בעיות לפרמט כי החומרים החשובים נמצאים בe ו d ומה שלא נעביר לשםאז אני יפרמט את c יכניס למחשב החדש יסבול עוד חודש של עבודה ויקנה אחד רציני של 300 ג'יגה?נשמע טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים לתקופה קצרה זה סביר. לטווח רחוק קח SATA2. תכין את כל C למערכת החדשה עם כל הדרייברים והתוכנות ותוכל אחר כך להעביר את כל הכונן ל-HD החדש ע"י Ghost או משהו דומהדרך אגב, אם אתה עובד עם תוכנות כמו עיבוד וידיאו שדורשות את הנפח הגדול, קח דיסק קטן, 80G, למערכת ההפעלה ודיסק גדול לנתונים. אם זה המצב תוכל עכשיו לקנות את הקטן וכשיהיה לך מספיק קנה נוסף לנתונים
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים רק משהו אחד לא מובן לי, למה שדיסק IDE יאט לו את המערכת? זה לא שיש ניצול של SATA..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.