עבור לתוכן

חישוב זיכרון ווירטואלי

Featured Replies

פורסם

אז מה אתה מציע להכפיל את כמות הזיכרון פי 2.5?

ככה שאם וכאשר יש לך 2GB תצטרך לוותר על יותר מ5GB מנפח הHD?

לוותר על זיכרון וירטואלי אולי אפשרי עם נפח זיכרון של 2GB אני אומר "אולי"

פורסם

לא 2.5, זה מוטעה באותה מידה. תקרא את ההודעה הראשונה שלי -

המספרים האלה, בין אם זה 1.5 או 2.5 או כל מספר אחר, הם סתם קונספציה מוטעית. בפועל ככל שיש יותר זכרון RAM ככה צריך פחות זכרון וירטואלי.

אני בעד להשתמש בזכרון הוירטואלי על מנת להשלים את הזכרון הפיזי לאיזושהי רמה קבועה, נניח ל-2.5GB. ככה שאם יש לך 512MB, תקבע 2GB זכרון וירטואלי, אם 1GB תקבע 1.5GB ואם 2GB תקבע 512MB.

פורסם

אין חוקים לקביעת מכפלה ל swap וגם לא יכולים להיות. המכפלות הגדולות (2.5) הם הסטוריה ונובעות מזכרון קטן של 256-512M.

באופן כללי סך הזכרון פיזי+וירטואלי צריך להספיק למחשב להחזיק את כל הזכרון שהתוכנות שהוא מריץ דורשות.

אז אם מישהו משתמש במחשב רק לגלישה יכול להיות ש 1GB יספיק בכל מצב. אבל אם מישהו מריץ 20 טאבים בפיירפוקס ומריץ כמה ישומי אופיס וגם תוכנות של Adobe (שלא נדבר על משחקים) אז יכולה להיות בהחלט דרישה של 2GB ויותר.

אני לשם דוגמא משתמש ב 1GB זכרון פיזי ו 512M swap ולא נתקלתי בהודעות חוסר זכרון.

בקיצור - אפשר להגדיר (בהנחת 1GB זכרון פיזי) 512M כ swap ואם נתקלים בהודעות זכרון להגדיל ל 1GB ולוזר חלילה. זה ממש תלוי בפרופיל המשתמש.

הכי חשוב זה להגדיר קובץ בגודל קבוע ולא לתת ל XP לנהל את הגודל.

פורסם

למה מה רע שוינדוס ינהל את כל העסק?

פורסם

הוא קובע גודל התחלתי קטן וגודל סופי דיי אסטרונומי, מה גם שהוא לא ממש יודע לנהל את העיניין הזה כמו שצריך.

פורסם

למה מה רע שוינדוס ינהל את כל העסק?

אם הגודל קבוע - לאחר defrag ישנו קובץ אחד (בד"כ בתחילת הדיסק) וכך הגישה התכופה לקובץ יעילה.

כאשר המערכת הפעלה מוסיפה חלקים הם מפוזרים בדיסק ויוצרים חוסר יעילות בגישה לקובץ.

פורסם

כל זה בהנחה שיש מחיצה אחת?מה קורה אם יש לי 2 כוננים ושש מחיצות.

אז אני מחשב כל מחיצה לפי מה?

פורסם

כל זה בהנחה שיש מחיצה אחת?מה קורה אם יש לי 2 כוננים ושש מחיצות.

אז אני מחשב כל מחיצה לפי מה?

מה הקשר למחיצות בדיסק ?

פורסם

כי כשאתה נכנס לניהול זיכרון הוא נותן לך לכל מחיצה בנפרד.

ולמה לענות בשאלה ולא לענות לעיניין?

פורסם

קובעים קובץ החלפה אחד בכונן אחד עבור כל המערכת ומשתדלים שהוא לא יהיה בכונן מערכת ©.

פורסם

ד.א , איך זה בויסטה ?

פורסם

קובעים קובץ החלפה אחד בכונן אחד עבור כל המערכת ומשתדלים שהוא לא יהיה בכונן מערכת ©.

או קיי,התשובה שלך היתה ברורה.

פורסם

ד.א , איך זה בויסטה ?

מיקרוסופט מבטיחה שבויסטה הניהול הרבה יותר טוב-נחייה ונראה.

לי בכל אופן יש 2 ג'יגה פיזיז וביטלתי בכלל את הקובץ SWAP ואני לא מרגיש שום צורך להחזיר אותו

NFS CARBON +HITMAN BLOOD MONEY+FIREFOX+MEDIAPLAYER

עובד חלק ביחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים