עבור לתוכן

בעיה בICQ

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יש לי בעיה באיסיקיו, גרסה 5.1 באנגלית. אחרי זמן מה, במידה והאייסיקיו MINIMIZED, הוא נשאר כאייקון ואני לא יכול לפתוח אותו מחדש. אני צריך לעשות SHUT DOWN ולהפעיל מחדש בשביל לפתוח... ניסיתי לעשות REINSTALL ולא עזר. ניסיתי להוריד את האופציה של AWAY אוטומטי אחרי זמן מסויים ולא עזר... במחשב אחר הגרסה הזאת ספציפית עובדת כמו שצריך... למישהו יש רעיון?

פורסם
  • מחבר

ממש לא... 0 אחוז.

יש לי את הקטע שזה פעם ב מתנתק ואז מתחבר ישר בחזרה, אבל זה לא בגלל התוכנה לדעתי אלא בגלל שהחלפתי למודם רשת ואני מחובר דרך ראוטר... זה גורם לאיזושהי בעיה שלא הצלחתי למצוא... אני יודע שזה בגלל הראוטר כי כשאני מחובר עם הנייד ברשת אלחוטית אז גם שם זה קורה באותו הזמן, אבל זה לא כזה קריטי.

פורסם

זאת בעייה בתוכנה. זה קורה אחרי שהוא עובר סטטוס בעצמו, נכון?

גם אצלי זה היה ככה אבל אחרי התקנה מחדש של ווינדווס זה הפסיק, נראה לי...

ניסית התקנה מחדש?

פורסם

תמחק כל זכר לאיי סי קיו, כולל מתקיית ה-prefetch

אחרי שאתה מתקין תוודא שאתה לא משתמש ב-Spycq או BoringCq או משהו בסגנון...

יכול להיות שיש לך גם איזו תוכנה שעושה themes, ראיתי איך תוכנות מתנהגות מוזר אחרי זה

פורסם
  • מחבר

להתקין מחדש WINDOWS לא רלוונטי.

מה זה תוכנה שעושה themes?

תודה.

פורסם

לא הצעתי התקנה מחדש של WIN כפתרון. פשוט לי זה היה ומשום מה זה הפסיק אחרי התקנה מחדש של הווינדווס.

"תוכנה שעושה themes" זאת תוכנה שמשנה את המראה של הווינדווס או של תוכנה מסויימת. לפעמים תוכנות כאלה מתנגשות עם תוכנות אחרות וגורמות להן לא לעבוד באופן חלקי (כמו הבעייה שלך). למרות שזה דיי נדיר היום וסביר להניח שזאת לא הבעייה שלך.

ד"א, כשאמרתי "ניסית התקנה מחדש", דיברתי על ה-ICQ, ולא על הווינדווס... :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן, ציינתי בהודעה הראשונה שניסיתי, תודה בכל זאת

פורסם

תנסה אולי להתקין אותה למקום אחר ובכלל לכונן אחר מזה שהתקנת לפני כלומר, אם התקנת אותה תמיד על c:\program files\bla bla bla אז שים אותה ב d:\icq או משהו כזה.

פורסם

ניסיתי את הכל האפשרויות שניתנו ולא עזר כלום.

עוד מישהו יכול לנסות לעזור ?

פורסם

גם לי זה עשה ובכלל הפסיק להתחבר אז מה עושים חמממ

טוב אני אישית התקנתי 2003 פרו עולה מהר חוסך משאבים זהו אני מבסוט חח

פורסם

רוקיי גם אני יוריד זמנית, אבל זה לא פתרון !

למה קורה דבר כזה בכלל ? לא זכור לי ששיניתי משהו במחשב.

פורסם

זה לא קשור למשהו שעשית גם לי יש ת'באג המעצבן הזה!

צריך פשוט לקחת יוזמה

ולשלוח להם אימייל על זה... :badhairday:

פורסם

ניסתי באתר הICQ למצוא אימייל של Contact Us או משהו כזה, הם מפנים לפורום שלהם :nixweiss:

פורסם

הבעיה גם שאין לה תחליפים הולמים :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים