עבור לתוכן

המפרט הסופי שלי בערך 8K מיועד למשחקים

Featured Replies

פורסם

core 2 due E6600

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM

ASUS P5B Deluxe WiFi-AP

G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12

WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII

GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) ???

GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER

ENERMAX LIBERTY 500W

בנוסף לכך אני מוסיף עכבר שאני מתלבט בין RX1000 ,G5 ,G3 שלושתם של לוג'יטק ולבין RAZER COPPERHEAD BLUE (איזה מבין ארבעתם עדיף?) ???

ואני מוסיף מקלדת Logitech Media Keyboard Elite.

אני מוסיף גם ראוטר אלחוטי שגם פה אני מתלבט בין שניים: EDIMAX MIMO WIRELESS LAN AP ROUTER BR-6216MG

LEVEL ONE MIMO Wireless Broadband Router WBR-5400

פורסם

למה המחשב מיועד???

המפרט ממש ממש לא מאוזן

אם אתה משחק אתה צריך כ.מסך הרבה יותר חזק בתקציב שלך (שים את התקציב בכותרת)

אם אתה לא משחק, אין צורך בכזה ספק חזק אפילו אם אתה עושה OC

בקיצור... הבנת את הנקודה נראה לי

פורסם

אלא אם כן הבחור מתכוון להשתמש בכרטיס ככרטיס מסך זמני בלבד עד ל DX10. במקרה זה לדעתי המפרט מצויין, אבל כדאי לדעתי לעלות ל 7600GT (למה לא להנות קצת עד שדרוג הכרטיס?)

עריכה: enzo, תוסיף בבקשה תקציב לכותרת, אחרת הדיון יינעל.

פורסם
  • מחבר

אכן כך הכרטיס מסך הזה הוא זמני בלבד עד לשדרוג בעוד כמה חודשים לכרטיס מסך חזק הרבה יותר שיתמוך ב-DX10

ככה שאני יודע מה אני עושה ואני לא בחרתי סתם רכיבים

פורסם
  • מחבר

התקציב בערך 8 פלוס/מינוס

פורסם

סבבה, רק ש - 7600GS סתם יבאס אותך, 7600GT זה המינימום לדעתי ואפילו מומלץ ה - 1950PRO אפילו שזה "כרטיס זמני"

בנוסף

אם OC לא מתוכנן, ואפילו אם כן מתוכנן, שקול את הלוח 965P של ג'יגהבייט שהוא מצוין גם ל OC ובטח שאם אתה לא עושה OC אז הוא עדיף

בפער תוכל אולי לשדרג זכרון ל - 2 ג'יגה... (אולי לרדת ב -HD ל - 250 - נראה לי שיש קפיצה די גדולה במחיר ביניהם).

עריכה:

ממה שאני שמעתי, הליברטי לא מומלץ ב - 500W, ה- 400W מצוין אבל.. ואולי אפילו יספיק - תתייעץ בפורום ספקים.

אם אתה בכל זאת רוצה 500W אז יש ספקים יותר משתלמים/איכותיים.

פורסם

^^

מסכים אם לא מתוכנן OC רציני מאוד, שווה לרדת בלוח אם ובספק כח (ולבדוק האם באמת יש צורך בדיסק קשיח של 320 ג'יגה), כדי להגיע ל 2GB זכרון, וגם לא צריך קירור מעבד בסדר גודל שכזה, Arctivc Cooling Freezer 7 Pro בהחלט יספיק.

פורסם

תרד גם במעבד ל 6400 ותעבור ל- 1950 XT

וקח לוח אם עם תמיכה ב- זיכרונות של 667 אין טעם ב- 800 אם אתה לא עושה OC

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC אבל בהתחלה רציתי לקחת את ה-680i ובסוף התפשרתי על הלוח אם הנוכחי מכיוון שאני מתכנן רשת אלחוטית ביתית עם שני מחשבים והלוח הזה מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי שחוסך לי הוספה של בערך 200 ש"ח לכרטיס רשת אלחוטי.

בנוסף לכך במחשב הנוכחי שלי יש 200 ג'יגה וכעת נותר לי רק 24 ג'יגה וזה לא כולל את ההתקנות של המשחקים הרבים שיש לי שתופסים נפח נכבד אז בוודאי שבמחשב החדש שיהיה מהיר הרבה יותר יהיו לי הרבה יותר קבצים אז אני לוקח 320 ג'יגה שההפרש בינו לבין ה-250 הוא 135 ש"ח.

בנוסף לכך 2 ג'יגה ראם עולים כיום הרבה מעבר ל-1000 שקל וזה לא בתקציב שלי כרגע.

פורסם

אם 1100 זה נחשב אצלך להרבה מעל 1000 שקל אז אל תיקח..

פורסם
  • מחבר

דרך אגב למה הרבה פה אומרים שכדאי להשקיע ב-2 ג'יגה?

אני לא מכיר משחקים שדורשים 2 וגם כשאני לא משחק אני לא מאמץ את המחשב יותר מדי.

פורסם

זה חוסך המון תקיעות בשמחקים וזמני טעינה.

שלא לדבר בוויסטה.

פורסם

ThaOG, אל תגיד שטויות....

קודם כל, 1G ראם, זה באמת אופטימלי כיום, לא יהיה לך צורך ב-2G....

אבל לדעתי, אם קונים מחשב בסדר גודל כזה, שלפי מה שהבנתי יחזיק אצלך כמה שנים, צריך להסתכל קדימה, ולקחת 2G... אבל עוד פעם, אם כרגע 2G זה לא בתקציב (למרות שלדעתי אפשר לדחוס את זה), חכה עוד שנה ככה ואז תשדרג.... אבל כרגע עם 1G ראם, לא תהיה לך בעיה כלל ומשחקים לא יתקעו.

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח. לשחק עם 2GB ו 1GB זה הבדל עצום. יכול להיות בגלל שלא שיחקת עם 2 לא שמת לב.

בכלל לגבי וויסטה זה הכרחי.

פורסם
  • מחבר

מצאתי ארבעה במחיר "סביר" עכשיו במידה ואני אקנה 2 ג'יגה איזה עדיף:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3269

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033

ותסבירו לי מה ההבדלים בין התזמונים והאם יש הבדל קריטי בין מהירות התזמונים לבין המהירות?

ועל מה להסתכל יותר על התזמונים או על המהירות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים