פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשבהארדיסק 1: Cהארדיסק 2: D, Fהארדיסק 3: Eאני הוצאתי את האדיסק 2כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כונניםאחד בשם Cואחד בשם Eכשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו -יש לי שם דברים חשוביםיש מצב שאני מציל אותו???תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר תודה על התגובה, דבר ראשוןמערכת ההפעלה היתה על כונן Cוהיא עדיין עולה תקיןוכמובן שאני יכול להכנס לכונן - Cרק לכונן E - אני לא יכול להכנס והוא רוצה לפרמט לי אותו
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר את האמת אני לא מאה אחוז בטוחאבל לפי מה שנראה לי זה היה כך:כונן C וכונן D,F היו על אותו כבלכונן E דווקא ישב על אותו כבל עם הצורב
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר אגב עכשיו רציתי לבצע פירמוטוהוא לא מצליח ואומר שאי אפשר לבצע את הפורמטתעזרו לי בבקשה
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים יכול להיות שהכונן שלך נדפק, היום מישהי התקשרה ואמרה שקרה לה מקרה דומה (היא לא נגעה בכלום, רק הפעילה אותו וגילתה שלא יכולה להיכנס לכלום)אולי זה וירוס, אין לי מושג.תנסה לשחק עם ההגדרות של הביוס, למשל תכבה RAID, וגם תחליף את המקום חיבור של הכונן, אם זה IDE ואתה עם מתאם ל-SATA אז תנסה לחבר ישירות ל-,IDE
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר עכשיו הוא בכלל לא מציג לי אותו בוינדוז - נראה לי שהוא נדפק לגמריהוא בהתחלה מציג לי אותו וברגע שאני מנסה לפתוח אותו - הוא אומר שהוא דפוק ואז הוא נעלם לייש מצב לשחזר את הקבצים שבתוכו - אם אני אקח אותו לאיזה חברה שעושה את זהואם כן, למישהו יש המלצה על חברה טובה כלשהיוכמה עולה דבר כזה?תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים אם לא איכפת לך לזרוק כמה אלפי שקלים טובים...יש תוכנות שיחזור אבל רובם הם קקה... אתה יכול לבצע חיפוש.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים נדמה לי שקודם עדיף לשים את הכונן שהסרת,באותו קונפיגורציה.גם אם ניסית לפרמט עוד לא הכל אבוד.יש תוכנות טובות לשחזור מידע.אני ממליץ על R-STUDIO
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר חבר'ה תודה על העזרהאני אגיד לכם את המצב כרגע ותגידו לי אם יהיה משהו שאני אוכל לעשותהמחשב כבר לא מציג לי את הכונן - הוא לא מופיע לי בכלל בוינדוזכבר הוצאתי את ההארדיסק מהמחשב וחיברתי אותו בתור כונן חיצוני (יש לי קופסה כזאת עם כבר IDE שאני שם את הכונן בתוכו - ואז מחבר את הקופסה למחשב דרך USBאבל גם כשאני מחשב אותו ככה - הוא פשוט לא מציג לי אותו בוינדוזאני מפחד שהוא הלך לגמרייש משהו שאני אוכל לעשות בבית - (עם תוכנה או משהו כזה)ותודה.
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים partition magicאו fdisk מתוך דוס...למרות שלא נראה לי שזה מה שקרה, אבל אפשר למחוק מחיצות של דיסק פיסי בעזרת כלים כאלה וגם להחזיר...תנסה.(כשאתה מתקין חלונות, אז יש לך גם שם אפשרות כזו, רק פחות משוכללת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.