עבור לתוכן

מה יותר כדאי Spectek או TWINMOS (זיכרונות VALUE)

Featured Replies

פורסם

אין לי הרבה כסף וההבדל במחיר הוא בסביבות ה 50 שקל (לטובת ה Spectek).

שתי הזיכרונות הם VALUE אבל השאלה היא אם ה Spectek ברמה של ה TWINMOS?

פורסם

אין שום הבדל בינהם. שים לב לאחריות שאתה מקבל - אם היא זהה אין שום סיבה לקחת TWIN ולשלם עוד כסף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה ;)

פורסם

SPECTEK זה ג'נרי, קח את ה - TWINMOS.

פורסם

אין שום הבדל בינהם. שים לב לאחריות שאתה מקבל - אם היא זהה אין שום סיבה לקחת TWIN ולשלם עוד כסף.

TWINMOS מגיעים בדרך כלל עם אחריות לכול החייים..

פורסם

SPECTEK זה ג'נרי, קח את ה - TWINMOS.

spectek זאת חברת בת של מיקרון.

פורסם

תן לי לנחש - KSP ??

חחח :lol:

פורסם
  • מחבר

לייד הבית ;D יש לי 4 אפשרויות KSP , צג , אייבורי , טופ מחשבים.

KSP היחידים שיש להם אתר אז הם היחידים שיכולתי להכין מהם מפרט בלי ללכת לחנות לראות מה יש וכמה זה עולה (זה לא אומר שאני יקנה משם).

תודה על העזרה.

פורסם

יש לי עצה ששווה לך לזכור !!

אני קניתי כבר איזה 4 מחשבים מ KSP = האחרון היה לפני שבועיים. וזאת העצה:

כשבניתי מפרט לבד ובאתי לחנות להזמין הכל היה טוב ויפה ואכן המחירים היו זולים משאר החנויות וכו' וכו'.. אבל זה הקטע - יש להם מחשבים מורכבים כבר במבצע באתר - תנסה לראות אם אתה מוצא שם מחשב זהה או קרוב למחשב שאתה הרכבת - המחירים לפעמים זולים משמעותית !!

כשהרכבתי שם מחשב לפני שבועיים שילמתי ולקחתי אותו הביתה ורק אחרי יומיים ראיתי שיש במחשבים מורכבים במבצע מחשב זהה לו לחלוטין כשרק הלוח אם שלו שונה ( יותר יקר ב 200 ש"ח מהלוח שאני שמתי אצלי !! ) והמחשב יותר זול ב 150 ש"ח מהמחשב שאני הרכבתי !! אבסורד !!

כשדברתי עם המוכר לגבי זה הוא הבטיח לי שאני אביא את החשבונית שלי לשם והוא ייבדוק לי את זה ואם יתברר ששילמתי יותר ממה שצריך יחיזרו לי את הכסף בלי בעיה. לא עשיתי את זה כי כבר ראיתי את התשובה של : "הלוח אם פה שונה וזה במבצע של היבואן בלה בלה בלה.."

בקיצור - תבדוק! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים