פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר אני נצמדתי אליה והיא לא הורידה לי כח אבל יש מצב שזה באג... חחחחחחחחחח זה בטוח באג צריך להשמיד את הפסלים שיש מסביב, רק אז אפשר להרוג אותו. זהו שניסיתי את זה אבל הם לא נהרסו מסתבר שבגרסה 1.2 אי אפשר להרוס אותם וד"א זה השלב האחרון?? תודה
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים זה בערך השלב האחרון כי אתה הורג את הטיקון ואז אתה צריך להתחיל הכל מחדש רק שעכשיו זה יותר קשה [כמובן נשקים יותר יקרים........]
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים תראה זה אפשרי מאוד להרוג אותו, תלוי איך אתה משחק ועם איזה דמות?בן דוד שלי לדוגמא, שיחק עם Conquerer (שזה Warfare+Defender) וטען שהוא הרג אותו בלי להשתמש בPOTION אחד, זה די אפשרי.אך מה? בן דוד שלי סיים את המשחק ברמה 30+.אני לעומת זאת, עם Storm + Nature התקשתי להרוג אותו, וויתרתי על המשחק, מה גם שהייתי רמה נמוכה יותר.זה תלוי בהרבה דברים אם אתה תצליח להרוג אותו או לא...בסטאטוס שלך, בדמות שלך, בציוד שלך וביכולת שלך כשחקן.אבל זה נורה מוזר שאי אפשר להרוס את הדברים האלו מסביבו, לי לא הייתה בעיה עם זה.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר אני גם קונקוורר שלב 32/4 לא זוכר בדיוק ועם כל הכבוד אני לא מאמין שהוא הרג אותו בלי אף Potion - זה פשוט בלתי אפשרי בגרסה 1.2 אי אפשר להרוס את הפסלים כמו שכבר ציינתי תשאל אותו אם תוכל איך הוא עשה את זה ובאיזו גרסה תודה
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מסתבר שבגרסה 1.2 אי אפשר להרוס אותםלא שיחקתי בגרסה 1.2 אבל אם אתה לא יכול אז תן לו להרוס אותם.הוא הרי תוקף עם הברק האדום וכל מיני התקפות אזוריות כאלה אז תתמקם מאחורי הפסלים ותן לו להרוס אותם כשהוא מנסה לפגוע בך.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים אם כמה שאתה לא מאמין, כשבוע אח"כ ביקרתי אצלו וראיתי אותו משחק עם אותה דמות, רמה 41.הוא ממש קרע מפלצות בלי כלום עם סטאטים מטורפים כאלו (בדרגה 2 של המשחק) ועם ציוד פשוט מטורף!
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר גם אני הייתי קונקרר והישמשתי באיזה 60 שיקויים אבל שיחקת בגרסה 1.2? לא שיחקתי בגרסה 1.2 אבל אם אתה לא יכול אז תן לו להרוס אותם. הוא הרי תוקף עם הברק האדום וכל מיני התקפות אזוריות כאלה אז תתמקם מאחורי הפסלים ותן לו להרוס אותם כשהוא מנסה לפגוע בך. תאמין לי שניסיתי וזה לא עובד אם כמה שאתה לא מאמין, כשבוע אח"כ ביקרתי אצלו וראיתי אותו משחק עם אותה דמות, רמה 41. הוא ממש קרע מפלצות בלי כלום עם סטאטים מטורפים כאלו (בדרגה 2 של המשחק) ועם ציוד פשוט מטורף! אתה ממשיך עם אותה דמות שסיימת איתה ת'משחק בדרגת קושי נורמל?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים חברה איפה אני משיג את המשחק ???יש למישו לינק לאיזה טרייל של המשחק או משו שאני אוכל לראות מה זה בכלל ?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר לא בעיה לקנות אותו הוא משחק חדש יחסית http://titanquestgame.com/ וד"א אפשר לנעול את הנושא הסתדרתי כבר עם טייפון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.