עבור לתוכן

PS3? או אולי XBox360? מה עם Wiib?

Featured Replies

פורסם

אני מוכרח לדעת את ההבדלים, הפרטים שמשנים, ומדוע לעזאזל הפרשי המחירים בין פלייסטיישן 3 לבין xbox360 גדולים כל כך?

*צריך לציין שסרקתי את האינטרנט הלוך ושוב בסירטוני השוואה וביקורות על משחקים.

רציתי לשמוע את דעתכם

פורסם

הפרט שהכי משנה לך בתור ישראלי כישראלי מן המניין הוא שהפוסי3 משתמש בכונן blue-ray , זאת אומרת שעד שלא יהיו צורבי BR ודיסקים במחירים שווים לכל נפש ומה גם צי'פ איכותי הפוסי3 הוא דיי מחוץ לתחום העממי אלה אם כן אתה עשיר ויכול לקנות כל שבוע משחק חדש ב400 שקל

ה Wii אמורה להיות בעלת המשחקים הכי טובים ומקוריים אבל בעלת הגרפיקה הגרועה ביותר בדור החדש

ה XBox360 שמבחינת הגרפיקה היא מתחרה עם הפוסי3 אך הרבה יותר מבוססת מהפוסי 3 עם מגוון משחקים ושאר הירקות

כך שבשורה התחתונה ה XBox360 שהמחיר שלה עוד אמור לרדת בקרוב הכי משתלמת אלה אם אתה פאן-בוי של ניטנדו

פורסם

כרגע אם אין לך זמינות לחול או כסף מיותר אז ה360 באמת יותר עדיף

חוץ מיזה גם הWII וגם הPS3 לא בדיוק זמינים במחירים הרישמים

אבל אם יש לך סבלנות לחכות +- שנה אז קשה לדעת

פורסם
  • מחבר

אבל אני רק רוצה לדעת דבר אחד- למה הפרשי המחירים בין PS3 לבין XBOX360 גבוהים ומשמעותיים כל כך?

פורסם

בגלל ש XBOX 360 נועד לנצח את PS3 :cool2:

פורסם
  • מחבר

זו לא הייתה תשובה חכמה במיוחד \:

פורסם

אישית אני מעדיף את הWii בגלל המקוריות וכו' הגרפיקה לא מפריעה לי

אחרי זה ה XBOX 360 בגלל סיבות שכבר פורטו פה ולבסוף הפוסי 3 שלפי דעתי סוני פשוט כ"כ היו בטוחם בעצמם שהם לא חשבו על הנושא מספיק לעומק

פורסם

אבל אני רק רוצה לדעת דבר אחד- למה הפרשי המחירים בין PS3 לבין XBOX360 גבוהים ומשמעותיים כל כך?

סוני רוצה להכניס את המדיות של הבלו רי בכל מיני דרכים

ואחת הדרכים זה דרך הPS3

אבל ביגלל שכרגע ליצר בלו רי זה יקר המחיר של הPS3 גבוה משמעותית מה360

נינטנדו לאומת זה אומרת לא איכפת לנו מHD אנחנו רוצים מכשיר זול וחדשני

ככה שהWII זולה מהמיתחרות אבל הגרפיקה שלה פחות טובה ובתור פיצוי יש להם ידית מאוד חדשנית ואם תיצפה

בלינק בחטימה שלי תבין מה זה הWII

פורסם
stfu-big.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים