עבור לתוכן

מסך +- 24'' למחשב - לשימוש כולל

Featured Replies

פורסם

האם בקרוב ייצא מסך 24 אינץ' שיעלה בערך 3000 ש"ח, או שזה סתם תקווה?

יש אפשרות בכלל להשיג מסך במחיר הזה, גם מחו"ל?

3000 אולי בארה"ב בארץ אתה יכול לשכוח מזה.

ה BENQ עולה 3400 שקל. אבל זה לא כולל 17% מע"מ שאם מישהו מביא לך אז אתה לא משלם.

פורסם

....

אני גם חיפשתי בשוק למסך הכי טוב, ומצאתי שה- benq Fp241w הוא המסך שמבחינת כל האספקטים

הוא המסך 24" הכי טוב שיש כיום, גם מבחינת איכות תמונה שאומרים שהוא ברמת הסמסונג, גם מבחינת איכות בנייה,

איכות בדיקת מסכים (בניגוד לדל שיש המון המון מסכים עם בעיות), מבחינת חיבורים והכל יחד.. נראה כמסך המשתלם ביותר.

הבעיה היחידה היא: אין אותו בארץ, אז החלטתי (בסיכון די גדול אני מודה!) לרכוש אותו מחו"ל דרך שירות מאסטופ של נטוויזיון.

הסיכון האו בעיקר עם המסך מגיע דפוק או הרבה פיקסלים מתים וכדומה.. מה עושים אז? אז זה סיכון נכון.

אבל החלטתי להתסכן, המסך אגב עוד לא הגיע אליי, הוא יגיע יום ראשון כנראה (היום שוחרר מהמכ"ס וביום ראשון מגיע).

לגבי מחירים: רכשתי אותו מ- newegg ב-800 דולר, + 16 דולר משלוח לניו גרזי + 58 דולר מיסים = 872 דולר.

משם חברת מסטופ דואגת להביא את המסך לארץ ולהעביר אותו במכ"ס מבחינת עלויות מיסים הם 17% על מוצרי מחשב,

וכמו כן תשלום למסטופ ראשוני 12$ + 5$ על כל פאונג.. סה"כ יצא לי קצת פחות מ-5,000 שקל למסך שאני מאמין בארץ יעלה

באזור הסמסונג ,למי שמוכן לקחת את הסיכון, לדעתי זאת הקנייה הכי שווה.

נ.ב. מתוך 30 מגיבים ב- newegg היה אחד עם בעיה ולכן החלטתי לקחת את הסיכון, אם זה היה מסך "שידוע" שיש לו הרבה

בעיות בחיים לא הייתי עושה את הצעד הזה.. אני יעדכן גם אם הוא הגיע בשלום :)

אפשר כבר לומר מזל טוב?

תוכל לציין כמה בדיוק זה עלה לך וכמה שילמת במכס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים