עבור לתוכן

מסך +- 24'' למחשב - לשימוש כולל

Featured Replies

פורסם

כן, אני יודע שהיו כבר 1000 דיונים על האם לקנות מסך טלוויזיה ומסך מחשב נוסף, או לקנות מסך מחשב גדול.

והשם שעלה בכל הפעמים היה ה DELL 2407WFP.

השאלה היא אם מחר הוא לא כזה קריטי, ואני מוכן לשים עוד 3K+ האם זה עדיין המסך שהייתם ממצלצים עליו כמסך שנותן מענה גם לצפיה בסרטים, משחקים, חיבור לממיר של טלויזיה ועבודה שותפת?? :s05:

האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG 244T ה VP2330WBוViewsonic וכו'?

פורסם

ה-3,000 שקל האלה ייתנו לך שיפור ממש מזערי באיכות התמונה (244T, וגם אז יש ביקורות לכאן ולכאן), אם בכלל. זה בכלל לא משתלם.

אם כבר אז להשקיע ב-3007WFP, שעולה כ-1000 שקל יותר מה-244T. הפרמיות על מסכי Dell בארץ נמוכות מאוד, תנצל את זה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על ה DELL 30'' אבל השאלה היא, האם באמת אפשר לעבוד ביום יום, סתם לגלוש באינטנרט, או לעבוד באופיס מול מסך של 30''.

עד כמה הוא טוב לשמש כטלוויזיה וצפייה בסרטים??

בנוסף הזמני תגובה שלו גבוהים...

פורסם

בגלל הרזולוציה הגבוהה הוא מאוד חד גם לעבודה יום יומית.

עם שידורי הטלוויזיה בארץ צפייה בטלוויזיה ברזולוציה כזו זה לא רעיון טוב, אבל לסרטים באיכות גבוהה זה מעולה. זמן התגובה לא צריך להוות בעיה.

פורסם

כמה דברים לגבי מסכי 24" שיש בשוק כיום:

2407- הרבה בעיות לפי מה ששמעתי בעניין בנדינג וכדומה.. תלוי גם ב-Rev

244T - איכות תמונה מעולה ומחיר גבוהה, אבל יש בעיה מאוד רצינית ב- Input lag הכוונה תגובה מרגע שקורה

משהו במחשב עד שזה מגיע למסך, וזה מאוד משמעותי ובעייתי לכן לא מומלץ.

אני גם חיפשתי בשוק למסך הכי טוב, ומצאתי שה- benq Fp241w הוא המסך שמבחינת כל האספקטים

הוא המסך 24" הכי טוב שיש כיום, גם מבחינת איכות תמונה שאומרים שהוא ברמת הסמסונג, גם מבחינת איכות בנייה,

איכות בדיקת מסכים (בניגוד לדל שיש המון המון מסכים עם בעיות), מבחינת חיבורים והכל יחד.. נראה כמסך המשתלם ביותר.

הבעיה היחידה היא: אין אותו בארץ, אז החלטתי (בסיכון די גדול אני מודה!) לרכוש אותו מחו"ל דרך שירות מאסטופ של נטוויזיון.

הסיכון האו בעיקר עם המסך מגיע דפוק או הרבה פיקסלים מתים וכדומה.. מה עושים אז? אז זה סיכון נכון.

אבל החלטתי להתסכן, המסך אגב עוד לא הגיע אליי, הוא יגיע יום ראשון כנראה (היום שוחרר מהמכ"ס וביום ראשון מגיע).

לגבי מחירים: רכשתי אותו מ- newegg ב-800 דולר, + 16 דולר משלוח לניו גרזי + 58 דולר מיסים = 872 דולר.

משם חברת מסטופ דואגת להביא את המסך לארץ ולהעביר אותו במכ"ס מבחינת עלויות מיסים הם 17% על מוצרי מחשב,

וכמו כן תשלום למסטופ ראשוני 12$ + 5$ על כל פאונג.. סה"כ יצא לי קצת פחות מ-5,000 שקל למסך שאני מאמין בארץ יעלה

באזור הסמסונג ,למי שמוכן לקחת את הסיכון, לדעתי זאת הקנייה הכי שווה.

נ.ב. מתוך 30 מגיבים ב- newegg היה אחד עם בעיה ולכן החלטתי לקחת את הסיכון, אם זה היה מסך "שידוע" שיש לו הרבה

בעיות בחיים לא הייתי עושה את הצעד הזה.. אני יעדכן גם אם הוא הגיע בשלום :)

פורסם

בהצלחה, מאז REV A01 של ה DELL נפתרו רוב הבעיות אבל יש אנשים ששום דבר לא ירגיע אותם.

בכל מקרה בארץ אין לו מתחרה במחיר שלו.

פורסם

ה-3,000 שקל האלה ייתנו לך שיפור ממש מזערי באיכות התמונה (244T, וגם אז יש ביקורות לכאן ולכאן), אם בכלל. זה בכלל לא משתלם.

אם כבר אז להשקיע ב-3007WFP, שעולה כ-1000 שקל יותר מה-244T. הפרמיות על מסכי Dell בארץ נמוכות מאוד, תנצל את זה.

עם כמה שהפרמיות של הדל נמוכות, בכסף שקניתי את ה2407 הייתי יכול לקנות בארה"ב 3007.

אבל אני מסכים שה2407 הוא תמורה טובה מאוד למחיר. טוב מאוד למשחקים - לא ראיתי ghosting בכלל בכלל. הבעייה הכי גדולה שלו היא בצפייה בוידאו באיכות נמוכה - אז שמים לב לBanding. לצורך השוואה, גם DVD וPDTV זה איכות נמוכה.

פורסם
  • מחבר

בערך כמו כל דיון פה, לא יצאתי עם תובנות רבות, ועדיין אין לי מושג מה לעשות.

האם לעבודה יום יומית הייתם קונים את 24'' DELL. נגיד שהDELL וה LG1970 היו עולים אותו דבר,

איזה מסך הייתם קונים לעבודה שותפת??

ושידורי טלוויזיה בארץ הם בעייתם גם בטלוויזיות LCD בשל האיכות הגרוע של השידור.

האם זה יראה גרוע בצורה משמעותית, ממה שזה נראה על טלוויזיות ה LCD 26''?

פורסם

רק שתדע שיש לי טלווזיה 37 אינץ' LCD של TOSHIBA בסלון,

והאיכות של השידורים בכלל לא גרועה!

רואים מצוין!

פורסם

בערך כמו כל דיון פה, לא יצאתי עם תובנות רבות, ועדיין אין לי מושג מה לעשות.

האם לעבודה יום יומית הייתם קונים את 24'' DELL. נגיד שהDELL וה LG1970 היו עולים אותו דבר,

איזה מסך הייתם קונים לעבודה שותפת??

ושידורי טלוויזיה בארץ הם בעייתם גם בטלוויזיות LCD בשל האיכות הגרוע של השידור.

האם זה יראה גרוע בצורה משמעותית, ממה שזה נראה על טלוויזיות ה LCD 26''?

אין שום ספק שאת הדל. ולו רק בגלל שהרזולוציה של כל 19" היא חצי מזה של הדל.

פורסם
  • מחבר

יש איזה מרחק עבדה ממומלץ אם הדל. כי לי זה נראה ממש קשה לעבוד על טקסט ואינטרנט מול מסך כל כך גדול??

האם אין לו יותר בעיות בההצגת טקסט(בעיקר קטן ), ול 1970 אין??

פורסם

פורמט רחב אומר שאתה יכול לשבת יותר קרוב ממה שהיית יכול אם זה היה מסך לא רחב. חוץ מזה שכדי לבדוק כמה טקסט קטן על מסך מסויים אפשר להיסתכל על הpixel pitch. של הדל זה 0.27 לעומת 0.294 של 19 אינץ' ב1280x1024. למרות שהאחרון גדול ב18 אחוז יותר מהדל (ריבוע היחס), בתור אחד שלא רואה מי יודע מה, טקסט נראה מעולה על הדל. במקרה הכי גרוע, תגדיל את הגופן - יש לך 24 אינץ' לעשות את זה.

אפשר גם לראות את זה בתור בזבוז, על שטח מסך גדול לשים מעט פיקסלים...

בתור השוואה, יש לי בצבא IBM 20" ב1600x1200 ועליו אני מתקשה לפעמים לראות טקסט... 0.255 זה קטן מדי!

פורסם

אם קשה לראות את הטקסט פשוט מגדילים את הDPI אבל מסך 24 ליום יום זה תענוג!!

פורסם
  • מחבר

הוא עדיף על ה VP2330WB Viewsonic??

והדומים לו במסכי ה 23''?? (בלי להתחשב במחיר).

פורסם

האם בקרוב ייצא מסך 24 אינץ' שיעלה בערך 3000 ש"ח, או שזה סתם תקווה?

יש אפשרות בכלל להשיג מסך במחיר הזה, גם מחו"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים