פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים התחלתי להתקין לינוקס רד האט 8.0 דרך הBOOT של הCD כרגיל... ואחרי כ 3 שניות של מלמולי המחשב כשהוא בודק את הIDE ואת hda הארדיסק וhdb סי.די הופיעו מולי שתי השורות הבאות : ..........................>בלה בלה>מזהה סיד>מזהה הארדיסקPartition Check: hda: _ופה הוא ניתקע, ניסיתי את כל האפשרויות שיש שם ולא יצא כלום!, אז הורדתי את הלינוקס מנדרייק 8.2 וגם אצלו הייתהאת אותה הבעייה, חיפשתי בכל רחבי הרשת חרשתי על כל גוגל ומצאתי רק שני אנשים עם בעיה דומה ולא כ"כ הייתה שם תשובה, אז אולי אתם יודעים מהי הבעיה אני מת כבר להתחיל עם הלינוקס! הזה!!!יש לי הארדיסק SEGATE 20 GB מפוצל דרך Fdisk ל5 ו15 ג'יגה (ה15 ג'יגה ריק), יש לי 128 זיכרון SDRAM ומעבד 667Mhzניסיתי כל מיני פקודות כגון hda=nodma וכו' אבל הם לא עבדו זה רק כתב שזה לא מוצא את הIMAGE של מה שכתבתי אני כבר נואש... תודה מראש לכל העוזרים ולכל המנסים לעזור !אחרי הכל זאת ההודעה הראשונה שלי...
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים הוא רומז לך שתתקין מדיסקט, שזו לא בעיה בכלל - תשים לב שבדיסק יש ספריה לזה ושם יש תוכנה קטנה לחזונות שמפרמטת דיסקט ומכינה דיסקט-בוט להתקנה (RAWRITE או משהו כזה).
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מחבר הבנתי, אני ניסיתי אתזה כבר על הRED HAT 8 וזה לא הצליח לעשות את הBOOT, אבל לא ניסיתי על המנדרייק ,טוב אני אנסה עכשיו
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אסור להקפיץ, בטח שלא שלוש הודעות ברצף. זה הפעם האחרונה שזה קורה, בסדר ? מישה אומר שההתקנה לא תרוץ אם אין לך פלופי, נראה לי מוזר, אבל יכול להיות.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר יש לי !, אבל גם אז זה עושה את אותה השגיאה !, אוףלאפאחד לא היה את הבעיה הזאת קודם???
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים לי הייתה את הבעיה הזאת ואם תריץ חיפוש תראה את זה אפילו.אחרי בדיקות קלות עם e-r-a-n ראינו בפורום של רד האט שאם אין פלופי ההתקנה תתקע. למה? כדיי להיות בטוח שלא תתקע בלי דיסקט בוט.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר יש לי פלופי מותקן אל תדאג . . . קראתי את הטופיק שלך, אני אנסה עוד פעם לוודא בביוס... לא, זה מזהה בביוס והכל אבל הבעיה עדיין נשארה , ודרך אגב אצלי הוא נתקע טיפה לפני, אצלך הוא עוד הראה hda1 hda2 או משהו כזה, אבל אצלי זה נתקע ישר בPartition check: אולי הבעיה שונה?, ומה בעצם זה עושה כשזה עושה את ה"CHECK" הזה?
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים יכול להיות:א. המחיצה פגומה.ב. חיכית שתי דקות והחלטת שזה מספיק.ג. אי תאימות בחומרה למרות שזה לא סביר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.